maanantai 21. marraskuuta 2011

Oma (mielen) tila

Tämän pienen nukkuvan perhoshaltijan nimi on "Oma (mielen) tila". Tarttui viime kesänä mukaamme Helsingistä Kiseleffin talosta. Nukketaiteilijan nimi on Tuija Leinonen ja meiltä löytyy muitakin hänen hauskoja teoksiaan :-)


Oma mielentilani on ollut hieman kohmeinen viime aikoina. Uni tuntuu maittavan siihen malliin että voisin vaikka vaipua talvihorteeseen, hieman niin kuin tuo yläkuvien pieni haltija :-) Kait se on tämä pimeä vuodenaika. Kaiken lisäksi meillä on pidellyt hernerokkasumua jo yli viikon verran; hyvä että näkyy kadun toiselle puolelle. Eilen sumu hellitti sen verran että näkyi jopa pellon toiselle puolen ja sain napattua kuvan...


Energiaa pitäisi pian alkaa löytymään sillä joulu alkaa kolkuttelemaan ovelle ja tekemistä riittäisi... Mutta tämän maanantaisen vapaapäivän vietän paljolti rentoutumisen merkeissä. Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille :-)

6 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Oikein lutunen haltija siellä...Täällä maa nyt valakosenaan ja pakkastakin muutama aste :)

Verrassend Goed! kirjoitti...

Hi Katja, looks great, I recognize some tinboxes???
Beautiful pictures.
warm regards,
Marianne

Mari kirjoitti...

Sama vika täällä, väsyttää niin lahjakkaasti... Joulua tosiaan pitäisi jo kovasti ruveta suunnittelemaan, ainut valopilkku pimeyden keskellä. Kiva haltija :)

Irmastiina kirjoitti...

Pimeää ja sumuista on täälläkin. Väsymys painaa silmäliomia ja olo on nuutunut...☺

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa viikkoa teille myös :))
-ä-

Tuija kirjoitti...

Hello pitkästä aikaa.!
Kyllähän tämä pimeys meinaa viedä ihan hermot, väsyttää, tympäisee ja kauheet tummat pussukat silmien alla..yök.
Mutta ei auta, eteenpäin vaan...ei ole enää kauan tätä pimeyttä tarjolla, joulun jälkeen alkaa pikku hiljaa, "kukon askelin" valo voittamaan.

Mukavaa viikonloppua sinulle.