sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Laiska bloggaaja

Olen kyllä niin laiska bloggaaja että pitäisi melkein mennä nurkkaan häpeämään. Kerrassaan saamaton vätys :-) Syytän osittain tätä pimeää vuodenaikaa; kynttilänvalossa on toki tunnelmaa, mutta sen voimin ei ainakaan minun taidoillani saada kovin hyviä kuvia.

Joulu jo kolkuttelee ovelle enkä ole vielä laittanut tikkua ristiin jouluvalmistelujen suhteen. Taitaa tulla jälleen karmea kiirus. Joululahjatkin vielä ostamatta ja joulukortit tekemättä! Viime viikonloppuna kävimme Rotterdamissa suomalaisen merimieskirkon joulumyyjäisissä ja saimme ostettua jonkin verran suomiherkkuja. Ja olen minä pari hyasinttia saanut hankittua :-)


Minulla ei ole aavistustakaan mikä tämän alla olevan kasvin nimi on, mutta pidän niistä kovasti. Ostettaessa ne olivat kauniin symmetriset puolipallot, mutta näin runsaasti rönsyilevinä ovat mielestäni vieläkin kivemmat.


Ostin Verassend Goed putiikista vanhanajanmalliset pyykkipojat joiden ympärille oli kieputettu pitsinarua. Vaihdoin vain pyykkipojat aidosti vanhoihin versioihin joita minulta löytyi muutama. Vanhoja puisia lankarullia olisi hakusessa, mutta nämä kelpaavat korvikkeina :-)


Ihanaa ja tunnelmallista joulukuun jatkoa teille kaikille!

9 kommenttia:

sariw kirjoitti...

Ihanat kuvat... Olipa kiva huomata tämä postauksesi, sillä minulla on ollut tosi kiireinen syksy, ja aina välillä olet ollut mielessäni... kuvasi ovat jotenkin niin viehättäviä : ) Siis kiireiltäni en oikein ehdi seurata muiden blogeja.
Tuo kasvisi saattaa olla juoru (Tradescantia). Siitä voi ottaa pistokkaita, sillä ne juurtuvat helposti. Ja sitä voi siis myös leikata : )
Hiljaa hyvä tulee, joulua en enää suostu stressaamaan. Nautin tästä ajasta ja jouluvalmisteluista. Ja jos jotain ei ehdi tehdä, Joulu tulee joka tapauksessa ; )
Oikein ihanaa joulun odotusta !

Mari kirjoitti...

Ompas taas niin kaunista. Hyvinhän vielä kerkeää joulun laittoon...
Hyvää 2. adventtia!

Krisse kirjoitti...

Mukavia kauniita kuvia tas. Tuo kukka on minusta pikkujuoru...niin olen ainakin kuullut sitä sanottavan....
Mukavaa joulun odotusta.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat! En ole minäkään tehnyt mitään joulujuttuja, ei huvita yhtään, varsinkaan kun ette ole tulossa. Kuusikin jää laittamatta, pikkukissa olisi takuulla kaiken aikaa sen kimpussa:))
-ä-

Irmastiina kirjoitti...

Voi miten kaunnit kuvat!

Kukat ovat tosiaankin noin rönsyllenä hienot ja nuo vanhat pyykkipojat sitten....kelpaisi kyllä minullekkin...☺

Tuija kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa.
Kukat ovat aivan ihanat, en kyllä minäkään nyt tältä istumalta osaa sanoa niiden nimiä.
Kauniita ovat kuvasi jälleen kerran ja tosiaan nuo pykkipojat pitseineen ovat oikein kauniit.Ihanan wanhat.

Lumiset terveiset täältä Helsingistä.

Lissu kirjoitti...

Hyvä idea laittaa pitsit noihin pyykkipoikiin :) Tänään oli meillä ekaa kertaa pitkästä aikaa pakkasta ja luntakin oli hiukan, lapset pääsivät tekemään lumienkeleitä...meillä on joulukorttitalkoot ensi viikonloppuna.

Henrietta Hassinen kirjoitti...

Meinasin ehdottaa kasville kodinonnen titteliä mutta Sari oli jo kerennyt käymään ja tietää aika paljon paremmin kun mun arvailuni:)
Sulla on taas niin kauniita asetelmia.
Terkkuja sinne mulla on niin ikävä sitä maata:)

Katja - Bag End kirjoitti...

Pikkujuoru kasvaa, voi hyvin ja näyttää kauniilta :-)

@Henrietta: Jos kuule tietäisit millaisia ilmoja täällä on viime ajat pidellyt voisi ikävä alkaa pikkuhiljaa haihtumaan ;-) Joulupäivän kunniaksi saimme sentäs jonkin verran auringonpaistetta :-)