sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Kiirettä pidellyt

Tervehdys pitkästä aikaa. Ei minulla ollut tarkoitus pitää kuukauden blogitaukoa, mutta jotenkin pääsi lipsahtamaan. Kotona ei nyt ole niin kiirettä pidellyt, mutta töissä sitäkin enemmän; muutimme uusiin tiloihin ja sen lisäksi kollegat ovat olleet lomilla ja heitä on pitänyt tuurailla. Kun ensin töissä on paiskinut niska limassa duunia melkein 8 tuntia niin ei ole iltaisin kotona enää energiaa oikein riittänyt. Mutta nyt on pahin takana :-)

Tällä kertaa mennään kuvien suhteen mustavalkolinjalla. Ei noita kuviakaan tahdo enää saada otettua kuin viikonloppuisin; siinä vaiheessa kun minä ehdin arki-iltaisin kotiin on jo pilkkopimeätä. Talviaikaan on siirrytty, mutta luonto ei taida ymmärtää mitään tuon talviajan päälle sillä lämpötilat on meillä vedelleet melkein +20C hujakoissa. Käsittämättömmän lämmin marraskuun alku; eilen oli melkein T-paitakeli.


Mutta tässä kaikki tällä kertaa. Ostin eilen Jeanne d'Arc Living -lehden joulunumeron ja taidan nyt uppoutua sen pariin teekupposen kera. Oikein hyvää sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa! :-)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas siellä sitten lämmintä! Täällä + 8 ja tosi kolea tuuli..kissakaan ei enää oikein tarkene ulkona..
Viime vuonna ensilumi satoi 18.10 ja jäi maahan, nyt ei ole lumista tietoakaan, jospa jouluksi saataisiin!
-ä-

Mari kirjoitti...

Täälläkin on näin marraskuuksi lämmin, juuri tultiin metsälenkiltä ja hiki tuli :) Ei sentään vetele vertoja kuitenkaan teidän lämmöille... Ihania kuvia!

Irmastiina kirjoitti...

Voi miten ihanat mustavalkoiset kuvat!

Lissu kirjoitti...

Ihanat kuvat! Nuo vanhat kirjat ovat sitten niin arvokkaan ja kauniin oloisia. Onpas teillä lämmin.
Hyvää alkavaa viikkoa!

Tuija kirjoitti...

Tervehdys ystäväni!
täälläkin on tosi lämmin marraskuu tai itseasiassa koko syksy, nytkin aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja minä nautin ikkunan lämpi vielä toistaiseksi sen säteistä. Täällä ei nyt ihan noin lämmintä ole ollut, mutta heti neljän jälkeen tulee pimeää ihan huomaamatta, johtunee tosiaan kellojen siirroista.
Itsellänikin on blogin pito vähentynyt ja kommentointien jättö myös, jotenkin ei tahdo riittää tosiaankaan energiaa ja kuviakin on nyt vähemmän tarjolla, kun ei ole puutarhakausi meneillään.
Tänään kuitenki aion mennä Plantageniin katsomaan, josko jouluruusut ovat tulleet, ja arvontaakin tässä ajattelin laittaa pystyyn pikapuolin.Pitää terästäytyä....

Mukavaa keskiviikko päivää aurinkosesta Helsingistä.