lauantai 27. marraskuuta 2010

Winter/Christmas season

My winter/Christmas season has been officially opened today! I have spent the day drinking hot chocolate, listening to Sting's "If On A Winter's Night" album (which I warmly recommend) and making Christmas cards. I have even taken out few Christmas decorations, I just could not help myself. Now we only need snow ;-)


Candles are burning every evening and on darker days, like today, even during daytime. I think I spend a small fortune on candles, but I do not care... I love them :-)


We have had few beautiful days with plenty of sunshine. It is also getting colder and the weather forecast even predicted some snow, but so far we have only had some sleet and morning frost :-)


Wishing you all a lovely weekend! Hyvää viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kaunista tunnelmaa kuvissasi! Kyllä minä en selviäisi ilman kynttilöitä tätä pimeää kautta...
Hyvää 1. adventtia!

Henrietta kirjoitti...

Täällä emomaassa olis lunta ja hiton kylmää antaa ripaus sinullekkin:) Kylpyhuoneessa on ihanan lämmin kun siellä on lattialämmitys mutta käy elämäpiiri hieman pieneksi jos hengailen siellä koko ajan. Taidan tuhota taas pari koivua ja laittaa tulet palamaan. Kynttiläherkkää adventtia siulle sinne.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia!!
Ostin ihan kokeilumielessä tuikkuja jotka toimivat paristolla. Aika oikean näköisesti ne palavat niissä tuikkukupeissa, jotka olet kerran tuonut mulle, taatusti turvallisia.
-ä-

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania hieman jouluisen oloisia kuvia! Meillä kynttilät ovat palaneet lähes aamusta iltaan jo jonkun aikaa. Tähän vuoden aikaan ei tule toimeen ilman kynttilöitä!

Mukavaa adventtia!

Katja - Bag End kirjoitti...

Joulunoloisia kuvia alkaa nyt jo ilmestymään, vaikka yritänkin hieman toppuutella itseäni. Minä vain niin tykkään joulunodotuksesta ja joulusta :-) Alankomaissa on se hyvä että joulukuuset laitetaan pystyyn jo joulukuun alussa kun alankomaalaiset juhlivat Sinterklaasia, eli ei tarvitse odotella jouluun asti ;-)

Kylmä kylmä päivä...bbrrrrr. Kylmyys on täällä sellaista kosteata luihin ja ytimiin menevää laatua että jo -1C pistää hampaat kalisemaan pahemmin kuin Suomen -15C.

Katja - Bag End kirjoitti...

Ai niin ja noista patterilla käyvistä tuikuista... Olen itsekin ajatellut ostaa pari ihan kokeilumielessä muutamaan lyhtyyn joita nyt joulukuussa pidän tuossa olohuoneen erkkeri-ikkunalla. Jospa tänään piipahtaisi kaupoilla :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ostin pienen, n.60 cm korkean tekokuusen ja koristelin sen tänään esille:) Alkaa olla jo vähän jouluiset fiilikset..5.12 laitetaan taas kuusi portin pieleen. Pakkanen laski yli 10 astetta ja sää on ollut oikein mukava.
-ä-