tiistai 2. marraskuuta 2010

Harmaita päiviä

Olenpa minä taas laiminlyönnyt blogiani ja koko blogimaailmaa! Kuten kuvista näkyy, on ollut jotenkin niin ankean harmaita sumuisia sateisia päiviä ettei ole viitsinyt paljoa kuviakaan otella. Keskellä päivääkin pitää usein laittaa valot päälle kun on niin pimeää, kuten tänään. Uskomatonta ajatella että ensi kuussa on jo joulu!


Halloween tuli ja meni. Minun oli niin tarkoitus laittaa kurpitsa-aiheiset postaukset ennen sitä, mutta oli muita kiireitä ja se homma jäi. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan... Minun Halloween-traditioihin kuuluvat kynttilät, lyhdyt, koristekurpitsat ja ehdottomasti muutama kunnon kauhuleffa.


Olemme me sentään jotain saaneet aikaiseksi. Vierashuoneen sänky on rakennettu ja maalattu ja odottelee nyt vain patjaa. Kärsivällisyys on usein koetuksella täällä Alankomaissa, sillä toimitusajat tuppaavat olemaan huomattavasti pidempiä kuin Suomessa. Tuota yhtä pientä patjaakin joudumme odottelemaan 4 viikkoa! Nyt heitin väliaikaisesti sängylle muutaman retkipatjan... Maalisudit ovat muutenkin heiluneet siellä täällä, kun muutamat pikkuesineet, huonekalut sekä olohuoneen seinä ovat saaneet hieman tuoretta maalia pintaansa. Laitan lisää kuvia kunhan tavarat, patjat ym. ovat paikoillaan.

8 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Vai on sielläkin harmajaa... No, tänään sentään aurinkokin vilahteli. Kaunista olette saaneet aikaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita syyskuvia!
Täällä oli tänään kaunis aurinkoinen päivä, huomiseksi on taas luvassa navakkaa tuulta.
Uusi sänky on varmasti upea:)
-ä-

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on aina syksyisin ollut kurpitsoja koristeena..tänne niitä on turha ostaa, harakat ja varikset nokkisivat ne silpuksi kuten mun sammalruukut!
-ä-

Henrietta kirjoitti...

Jaaha samanlainen sää siellä kun täällä. On käynyt mielessä käydä ostaa työmaalamput jotta kotona näkis jotain. No ehkä se on liiottelua mutta ei tunnu mikään riittävän. Kurpitsat on söpöjä, tykkään niiden muodoista, pinnoista ja väreistä.
Täytyy sanoo että mun pinna varmaan katkeis Alankomaissa jos noin hidasta hommaa on, pakkohan se tietysti on alistua kun muuta ei voi.
Heisunvei

Krisse kirjoitti...

Moikka Katja...täällä satanut koko päivän..tuulista ja harmaata.
Ihant kuvat taas..tuletteko M:n ja K:n luo jouluksi?

Katja - Bag End kirjoitti...

@äiti: uusi sänky ei ole "upea" vaan ihan sellainen simppeli versio :-)

@Henrietta: Tsekkasin sen Picnikin ja kiitos vinkistä! Ihan hauska ohjelma :-) Vielä kun joskus saisi kunnon kameran...

Ja pakko alistua näihin toimitusaikoihin juu. Meidän CD-kaappia jouduimme odottelemaan 6-7 viikkoa, patja 4 viikkoa jne. Ikea on ainut mikä toimii hieman nopeammin...

@Krisse: Täällä puhkuu melkein myrskytuuli tänään. Tämän joulun vietämme ihan kotona, haaveillen valkeasta joulusta :-)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on luonto jäässä! Kävin äsken ulkona ja meinasin lentää selälleni liukkailla rappusilla. Ensi viikon puolessa välissä tulee kuulemma lunta pyryttämällä..ehkä täällä rannikolla se on "vain" räntää !
-ä-

Anonyymi kirjoitti...

Uutta postausta jo odottelen :)
-ä-