tiistai 1. kesäkuuta 2010

Green hues

This "photo frame" is very simple. I took a small canvas, painted it green (I seem to have a green phase going on) and then covered it with lace. The old photo is of my great auntie on her wedding day in 1943. Needless to say I love old family photos...

The sugar bowl was bought from a charity shop with few cents and I planted a cute mini St. Paulia in it. That was couple of weeks ago and what do you know... it is still alive! Trust me, my track record with St. Paulias is not very good. I always end up killing them...


Women looked so glamorous in those days, even during wartime. Mind you, my great auntie still looks very glamorous. She is such a wonderful lady :-)


Our dainty pale pink Clematis in full bloom.


We have several different kinds of Geraniums in our garden. I really like them as they are low maintenance and bloom gorgeously.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uusi postaus, kiva:)
Ihana tuo täti-E:n kuva kauniissa kehyksessään!
Täällä on kaunis auringonlasku, koko taivaanranta pinkkinä ja satakielet laulaa lurittelevat!
-ä-

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on aurinko paistanut koko päivän! Olen odottanut sadetta jota luvattiin, vaan eipäs tullut...täytyy itse kastella kukat! En viitsisi kävellä montaa kertaa pihan perälle..
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Täällä oli eilen mahtavan lämmin ja aurinkoinen päivä. Sama teema jatkuu tänään. Tuntuu että nyt se kesä on vihdoinkin kunnolla saapunut :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kesä on jo täälläkin, illat alkavat olla lämpöisiä ja kaikki kukoistaa vihreänä ja rehevänä. Hyttysverhot piti laittaa jo ikkunaan sekä ötökkäverho oveen!
-ä-

Sirkka kirjoitti...

Oo ajatukseni palavat menneisyyteen, nostalgista kaunista!
Siis kert kaikkisen ihastuttava tuo boxi, alimmissa kuvissa, jonka värisävyt ovat mieleeni ja muutenkin siinä on sitä jotain, joka sykähdyttää, hyvä kun sen ostit, sopien sinun sävyihisin tosi hyvin.
Katja, ei minullakaan ole kuin se ihailemasi yksi Bavarian unelman kevyt kuppi, minusta myös se on erittäin kaunis ja on kuulema myös arvokas, itse onnistuin sen ostamaan edullisesti.

Hyvänmielen päivää ja nautitaan kukkien tuoksuista!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Sirkka! Tuo boxin väri on oikeasti hieman rauhallisemman sininen, mutta kun tuo minun kamerani tahtoo joskus vääristää värit hieman liian ärhäkiksi :-) Kauniiden kuppien metsästys jatkuu! :-)

Täällä on uskomattoman lämmin kaunis kesäpäivä. Toivottavasti jatkuu tällaisena koko viikonlopun...

joven kirjoitti...

hi, you have nice blog.. u can view also mine..http://akoniwares.blogspot.com

Olivieno kirjoitti...

Oi, upea kärhö jo noin loistavassa kukassa! Kaunis taulu!