lauantai 17. huhtikuuta 2010

Sinisiä kukkia/Blue blossoms

Kaunis aurinkoinen sää vain jatkuu täällä päässä. Ulkona on niin hiljaista koneiden lentorajoitusten vuoksi. Tällaisina harvinaisina päivinä huomaa kuinka paljon taustamelua lentokoneet aiheuttavat, varsinkin kun asuu n. 25 minuutin päässä Schipholin lentokentältä...

Tietää että on kevät kun enemmän ja enemmän vaaleansinistä väriä hiipii hiljakseen kotiimme. Kun tämä kaunis Hortensia on kukkinut, siirrämme sen tuonne puutarhan puolelle, mutta nyt se saa koristaa ruokailuhuonettamme.

Beautiful sunny weather continues over here. It is so quiet outside because of the flight ban. On these kind of rare days you notice how much background noise airplanes make, especially when one lives about 25 minutes from Schiphol airport...

You can tell it is spring when more and more light blue colour slowly creeps into our home. Once this Hortensia has bloomed, we will move it to the garden, but for now it can decorate our dining room.En yleensä lankea tälläiseen ylettömän romanttiseen tyyliin, mutta kun näin tämän kauniin teekupin yhdessä pienessä putiikissa Haarlemissa, en voinut vastustaa kiusausta. Harmi että heillä oli näitä vain yksi kappale, mutta jos näen samantyylisiä kuppeja jossain, nappaan ne itselleni.

I do not usually go for this kind of over romantic style, but when I saw this pretty teacup in one small bric-a-brac shop in Haarlem I could not resist. Unfortunately they only had one of these, but if I see similar cups somewhere, I will snatch them.


Ja lopuksi hieman vaaleansinistä kevätväriä puutarhastamme. Nämä ovat niin sieviä täydessä kukassa. Hyvää viikonloppua!

And finally some light blue spring colour from our garden. These are so cute when in full bloom. Have a good weekend!

8 kommenttia:

Paevi kirjoitti...

Hei, olit siis käymässä minun kaupungissa ;-) mistä putiikista löysit tuon hienon kupin?

Katja - Bag End kirjoitti...

Se on sellainen pikkuruinen shabby chic tyylinen putiikki nimeltään La Rose Bleue (Schagchelstraat 27). Siellä on aika kallista tilpehööriä, joten harvoin mitään ostan. Samantyylistä tavaraa löytyy usein charity shopeista pilkkahintaan. Esim tuolla samalla reissulla ostin yhdestä charity shopista retron emalisen kahvipannun hintaan 2.50EUR ja tämä La Rose Bleue myi samanlaisia hintahaitarilla 23-33EUR ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Tuo kahvikuppi on hurmaava:)
Toivottavasti Islannissa tilanne rauhoittuu...ainakin ennen heinäkuuta:)

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi: teekuppi :))

-äippä- ( kuten ed. kommentti )

sariw kirjoitti...

Oi miten suloinen teekuppi, ihana ! Vaaleansiniset kukat kuuluvat niin kevääseen...
Mukavaa viikonlopun jatkoa !

Mari kirjoitti...

Voi miten kauniita kuvia, tuo teekuppi on hurmaava <3 Mukavaa sunnuntaita!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Kevät terveiset Mussalosta..täällä päästään tänään ekaa kertaa haravoimaan..toivottavasti. Aurinko pilkahtelee välillä.
Kauniin teekupin löysit..tuo sininen näyttä kauniilta...

Olivieno kirjoitti...

Oi miten upeita sinisen sävyjä! Hieno kuppilöytö! Terkkuja äipällesi.