keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Kevätnäkymiä/Spring views

Näkymä ikkunastamme. Tänä vuonna pelto on täynnä valkoisia ja vaaleanpunaisia hyasintteja ja tällä hetkellä koko katumme tuoksuu ihanasti niiltä.

View from our window. This year the field is filled with white and pink hyacinths and currently our whole street is filled with their lovely scent.


Ostin nämä metallirenkaat hyväntekeväisyyskaupasta Leidenista yhdellä eurolla. Kun mieheni näki ne hän kysyi puoliksi (?) tosissaan ovatko ne sonnin nenärenkaita... Selitin hänelle että luulen niiden aikoinaan kuuluneen jonkinlaisen liikuntasalin varustuksiin, mutta ei tuo oikein uskonut. Mitä sinä luulet? Joka tapauksessa, minulla ei ole aavistustakaan mitä niiden kanssa tekisin, mutta kun olivat jotenkin hauskat. Löysin tuon kauniin vanhan ranskalaisen/ belgialaisen postikortin samalla Leidenin reissulla. Postimerkin oli joku jo korjannut talteen.

I bought these metal rings from a charity shop in Leiden with one euro. When my partner saw them he half (?) seriously asked if they were bull's nose rings... I told him that I reckon they used to be part of equipment at some kind of gym/P.E. hall, but he did not quite believe me. What do you think? Anyway, I have no idea what to do with them, but they were kind of fun. I found the beautiful old French/ Belgium postcard on the same trip to Leiden. Someone had already collected the stamp.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana hyasinttipelto!
Tuollaisilla renkailla olen minä ainakin roikkunut joskus koulussa:)
Kortti on kaunis löytö!

-äippä-

Katja - Bag End kirjoitti...

No sitä minäkin että noista on liikuntatunneilla roikuttu. Jeroen väitti (nenärengasteorian lisäksi) että puisista renkaista sitä vain roikuttiin eikä tahtonut uskoa minua.

sariw kirjoitti...

Todella ihana pelto, tuoksun täytyy olla kyllä voimakas tuolla pellolla : )
Mukavaa loppuviikkoa !

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on maa valkoisena! Räntää sataa taivaan täydeltä! Käääk!!!

-äippä-

Sirkka kirjoitti...

Hei Katja!

Niin sanopa muuta todella pitkästä aikaa...mutta kiitos sinulle kun poikkesit ihailemaan punatulkkua, korttisi on myös erittäin kaunis.
Ja voi ja oi kuinka hengitystäni pidättelin täällä katsellessani kauniita hyasintteja ja noin valtavasti ja saatte nauttia vielä ikkunastanne, aivan ihanaa ja todella tuoksu on varmasti mahtava.
Katsoin myös aikaisempia kuvia jotka hurmasivat minut, etenkin kirsikkapuu,,en ole nähnyt kauniimpaa!
Kiitos Katja kuvistasi ja kiitos vielä käynnistäsi, oli iso ilo!
Oikein lämminhenkistä iloista mieltä sinne kauniiseen kaikkeen ihanaan!

Olivieno kirjoitti...

Kauniit kortit ja käsiala jolla kirjoitettu! Uskomatonta että siellä on noin ihanat kukkapellot! Tuollaisissa roikottimissa on täälläkin jumppatunnilla roikuttu!

Possumamma kirjoitti...

Oijoi, mikä ikkunanäkymä! Hieman kade olen kyllä siitä tuoksustakin; hyasinttien tuoksu, kun on mun lemppareita!