torstai 2. heinäkuuta 2009

Lazy summer days

Muutama kuva meidän pienestä puutarhasta. Täällä on ollut todella helteinen ilma jo pari viikkoa ja minusta tuntuu että jos helteet ei kohta lopu niin minä sulan. Kun lämpötila kohoaa yli 25 asteen, niin minun kipurajani ylittyy ja alan puhkua tuskissani. Puutarha huutaa vettä ja nurmikkomme alkaa muuttua vihreästä ruskeaksi. Sadetta kaivataan, kuin myös ilmaa raikastuttavaa ukkosta. Taidan heittää tuossa nurmikolla pienen sadetanssin tänä iltana :-) Jäätelöä on tullut syötyä enemmän kuin laki sallii, mutta kun se viilentää niin ihanasti ja maistuu makoisalta tietenkin :-)

Few pictures from our tiny garden. The weather has been so hot lately I feel like I am slowly melting away. When the temperature rises above 25 degrees, my pain threshold has been reached and I start to suffer. Our garden is screaming for water and the lawn is starting to turn from green to brown. Some rain is desperately needed... I just might perform a wee rain dance tonight :-) I have also eaten way too much ice cream, but it cools me down so nicely and tastes yummy of course :-)

12 kommenttia:

bissecat kirjoitti...

Ihanan vihreää ja kauniita kasveja.Meilläkin tämä viikko ollut kuuma ,huomiseksi jo luvattiin viilenevää.Sun ykkosmyräkkä sotki hieman Big band festareita Imatralla jäätiin juuri kuuroon perheen kera.

Mari kirjoitti...

Ja minä nautin kun on lämmintä :) Meillä loppui nyt helteet... Mikä ihanuus tuo vaaleanpunainen pensas on? Tosi kaunis!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Bissecat ja Mari kun piipahditte. Täällä on vieläkin tukahduttavan lämmin. Todella raskas ilma joka saa pään särkemään. Alkuviikko meni vielä ok vaikka olikin tosi lämmin, mutta tämä painostava kuumuus on liikaa minulle. Pieni napakka ukkosilma tekisi nyt hyvää :-)

Tuo iso pinkkikukkainen pensas on Hortensia (Hydrangea). Kukkii pitkään ja kauniisti :-)

Olivieno kirjoitti...

Ihana ja hyvinhoidetun näköinen puutarha teillä, eikä tuo nurtsi niin pahalta näyttänyt (näkisitpä meidän..)! Täällä Tamereella hieman satoi aamusta, mutta jo iltapäivällä oli taas kuuma. En haluaisi valittaa, mutta helteet eivät ole ihan minunkaan feivoritteja.

Sirkka kirjoitti...

Niin vihta puuttuu ...eikä tartis saunaa lämmittää:) täällä myös ollut lähes 30, nyt kuitenkin ihan siedettävissä lukemissa 20 , meillä on tosi pätsi auringossa mittari näyttää 40...tänään tuli hiukan onnen pisaroita..ihanaa..nautin!

Kaunis puutarhasi kutsuu tarkastelemaan lähempää ja nuuskimaan ihania tuoksuja..hmmmm
meillä ei ole vielä kukassa Hortensia, mutta kohta varmaan...

niin kaunis ja siisti on puutarhasi, aivan ihana!

Kiitos Katja kauniista kuvista ja oikein ihanaa oloa ja mieltä sinulle ja nautitaan nyt kuitenkin kaikista mikä meille iloa tuottaa..

Hei seuraavan kertaa!

Karita kirjoitti...

Hortensiasi on upea! ja muutenkin on kaunis sinun pihasi=)

Karita

Possumamma kirjoitti...

Juu, minä kanssa ollut ihan tuskissani, kun ollut tukanalan kuumaa & kirkasta = takuuvarma migreeni:/ Eilen satoi pitkästä aikaa, ei tosin paljoa.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä helteet ovat jo ohi, ihanaa!! Nyt on oikein mukava, tyyni, sopivan lämmin päivä. Kävin jo kiertämässä metsässä etsimässä kanttarelleja mutta vielä ei löytynyt...
Pihanne on aina vaan ihana:)
Terkuin äippä

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne Olivieno, Sirkka, Karita, Possumamma ja äitee :-)

Täällä on hieman ilma viilentynyt ja jaksan taas touhutakin hieman. Tänään oli +23C ja mukava tuuli puhalteli, mutta vieläkään ei ole ukostanut tai satanut. Yläkuvat ovat puutarhan varjoisalta puolelta, mutta se aurinkoisen puolen nurtsi on jo aivan ruskea... Toivottavasti lomamme aikana sataa ja kunnolla (siis täällä päässä), sillä jos olemme kastelujen suhteen täysin appivanhempien armoilla puutarha kyllä kuolee veden puutteeseen. Heillä ei tahdo pysyä hengissä muut kuin kaktukset ja muratit...

jaana kirjoitti...

Ihanan rehevää teilläkin!!!
Ja hei - mikä laki määrää jäätelöannosten määrän ?????!!!!
Pistele poskeen vaan - niin teen minäkin :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Hei Jaana, no ei mikään laki määrää! Hollantilainen mieheni aina kummastelee suomalaisten (minut mukaan lukien) jäätelönsyönti-intoa. Taidamme johtaa eurooppalaisia tilastoja vuotuisen litramäärän suhteen. Ottaen huomioon kylmät talvet, se on aika saavutus se :-)

amanda kirjoitti...

It has rained all day today and I thought of you! Hope things are going well there!

Much love,
Amanda:)