torstai 9. heinäkuuta 2009

Aikani kuluksi

Kotihommia riittäisi vaikka muille jakaa, mutta tänään minä vietin mieluummin aikaa napsimalla kuvia sieltä täältä, lukemalla hyvää kirjaa ja ihan reilusti laiskottelemalla. Mutta huomenna pitää ryhdistäytyä, sillä puuhaa riittää ennen ensi viikolla alkavaa Suomen lomaamme, jota muuten odotamme jo innolla.


Jokainen päivä synnyttää yön
jokainen rakkaus surutyön
Jokainen hetki historian
jokainen kertoja tarinan
Elämän retki, sen jokainen uus
kiitävä hetki, ikuisuus
Kaikki ne liittyvät tarinaan
iloista suruista parinaan
Jokainen Hetki Historian/ Eppu Normaali


Oikein hyvää ja leppoisaa viikonloppua teille kaikille! Toivottavasti pääsemme nauttimaan auringonpaisteesta ja lämpimästä säästä :-)

8 kommenttia:

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua teillekin...
Kauniita on kuvat..

Anonyymi kirjoitti...

Viikon päästä nähdään:) Yritän saada tilattua kauniit säät lomanne ajaksi!
Kauniita kuvia!
äippä

Teija kirjoitti...

Kiitos piipahdukesta blogissani! Sulla on kyllä kaunista täällä. Ja tervetuloa koto-Suomeen!

Olivieno kirjoitti...

Kaunista... epun sanatkin ihan uudessa valossa, kaunis runo! Mitä miehesi pitää suomirokista? Tervetuloa Suomeen lomalle, minullakin on ensi viikko lomaa ja säät saavat luvan olla vähäsateisia!

Katja - Bag End kirjoitti...

Toivottavasti saisimme hyviä säitä lomamme ajaksi... Täällä on ilma muuttunut sateiseksi ja kylmäksi, bbrrrr. Sen siitä saa kun valittaa helteistä.

@Olivieno: Minun mielestäni Martti Syrjä on mahtava sanoittaja ja riimittelijä! Mieheni pitää suomirokista (ja muustakin kuin rokista) hyvinkin paljon, vaikka ei sanoituksia ymmärräkään. Hänen suosikkinsa taitaa olla Värttinä. Epuista hän myös tykkää ja esim. Pepe Ahlqvistista. Vielä on huima määrä suomalaisia bändejä/ artisteja joihin hänet pitää tutustuttaa. Onneksi hänellä on HYVIN laaja ja avarakatseinen musiikkimaku, toisin kuin minulla ;-)

Mari kirjoitti...

Epuilla on paljon hyviä sanoituksia... Kauniita kuvia jälleen :) Tervetuloa Suomeen!

jaana kirjoitti...

Mukavia kuvia :)

Toivotaan sinne ja tänne hyvejä kelejä :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitokset Mari & Jaana! Täällä satoi melkein koko viime yön ja suurimman osan tätä päivää, mutta nyt paistaa aurinko iloisesti siniseltä taivaalta. Ihanaa :-) Tiiviisti tsekkailemme 5 vuorokauden sääennustetta Suomessa, sormet ristissä...