perjantai 26. kesäkuuta 2009

Maalauspuuhissa jälleen

Ruokailuhuoneessa sijaitseva laatikostomme on saanut valkoisen maalipinnan (sama maali kuin tuoleissa ja kaapissa). Teimme siitä tarkoituksella hieman kuluneen näköisen. Edellinen öljytty puupinta ei oikein sopinut yhteen uuden ilmeen saaneen ruokapöytämme kanssa, joten päädyimme tähän ratkaisuun. Tai olisihan tuo mies pystynyt elämään edellisenkin ratkaisun kanssa, mutta minä en ;-) Lopultakin voin sanoa että olen tyytyväinen. Pieni ruokailuhuoneemme tuntuu nyt paljon avarammalta ja valoisammalta. Yhtä seinää pitäisi vielä maalata, mutta se projekti voi odottaa jonkin aikaa.

Lämmintä ja aurinkoista viikonloppua kaikille! Nautitaan ihanasta kesästä :-)

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Laatikostosta tuli hieno! Nyt on täällä meilläkin lämmintä, onneksi :) Hyvää viikonloppua!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Ihana..:))

Olivieno kirjoitti...

Näyttää kyllä tosi hyvältä valkoisenakin, mutta on siinä ollut kova homma!?? Kaikki vetimet veks ja laatikot erikseen..?

Tätä kun kirjoitan, on yö ja ulkona ripsas hieman vettä, kävin siirtämässä tuolinpehmusteita suojaan ja oli ihanan raikas ilma! Koko päivän niin kuuma ja hikinen. Ilmapumppu viilenteli onneksi sisätilat ei täällä voisi muuten nukkua!

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpäs ilme raikastui, wauuu:)
Täällä ollaan kärvistelty helteessä, tänään satoi vettä aika rapsakkaasti hetken verran ja ukkonenkin jyrähteli. Helteitä on luvattu jatkossakin,lääh:(
terkuin äippä

Sirkka kirjoitti...

Tavattoman kaunis tuli!
Aistin täällä iloisuutesi sekä onnellisuutesi, koska se on kaunis ja onnistunut.
Samoin pidän tavattoman paljon tuosta taulusta ja varjostimen sävyistä sopien siihen erinomaisesti, olenkin varmaan niistä aikaisemminkin jo maininnut, kauniit.

Aurinkoa ja iloa päivääsi!

jaana kirjoitti...

Lipastosta tuli todella kaunis!
Maalaaminen on kiva konsti uudistaa.....

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Kuumaa ja hikistä on ollut täälläkin päässä jo yli viikon. Kyllähän nuo päivät vielä menevät, kunhan ei liikaa yritä huhkia, mutta yöt ovat hieman tukalampia... meillä kun ei ole ilmapumppua kuten Olivienolla (oi sinä onnekas!). Tiilikatto hehkuu lämpöä yläkerran huoneisiin kun paraskin paistouuni %-)

elina kirjoitti...

Hei.
Kaunista tuli, kyllä maalilla saa ihmeitä aikaan.
Mukavia hellepäiviä, vaikka liika kuumuus tekee minusta ainakin laiskan ja väsyneen.

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Elina! Kuumuus saa minussa aikaan aivan saman reaktion kuin sinussa. Hyvä kun voin pikkusormeani nostaa ilman että hiki puskee päälle... Mutta onhan kesä silti ihanaa aikaa ja te ainakin pääsette veneellänne merelle vilvoittelemaan :-)

Sari kirjoitti...

Tosi kivalta nayttaa tuo lipasto! Ihanan paljon lokerikkoja!