maanantai 1. kesäkuuta 2009

New beginnings

During the past few days we have been enjoying the gorgeous summery weather, although I have to admit today it was a bit too hot for my liking. Perhaps it is that Nordic blood of mine... can not handle the heat. Should not be complaining though, I love the summer :-)

Then to other things. There has been a lot of changes happening in our lives this year, mostly very unexpected ones. Me and my partner have been busy brainstorming and planning (or re-planning) our future. I am starting to think this year is all about new beginnings. There might even be career changes on the horizon and all sorts of new exciting opportunities to explore.

When you are put face to face with an uncertain future, for whatever reason, I reckon the most important thing is to remain positive. My grandmother always used to tell me I was born under lucky stars and I would like to think she was right. Time will tell, but for now we are having fun brainstorming and daydreaming.

I hope your week will be filled with sunshine!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Täällä sää jo viileni ja huomenna pitäisi sataa, oikein hyvä juttu, luonto kaipaa taas vettä:)
T.äippä

Anonyymi kirjoitti...

Oli pakko laittaa kommentti anonyyminä, ei tullut muuten, sisään kirjautuen tuli vain teksti: bloggeri ei käytössä jne....??
Edelleen äippä

Mari kirjoitti...

Ihania kuvia :) Meillä oli tänään 9 astetta lämmintä, hyrrr...

Olivieno kirjoitti...

Jännää, mitähän teille nyt sitten mahtaa tapahtua... Täälläkin oli vilpoista, mutta ihan mukava ilma riuhtoa ulkosalla.

Sari kirjoitti...

Kauniita tunnelmakuvia kodistanne. Tuo kukkanen lasimaljakossa on todella kaunis!

Miten lämmintä siellä Alankomaissa on nyt pidellyt? Onko mittari noussut jo yli 30 asteen? Täällä mennään nyt 30 asteen hujakoilla, mutta ei varmasti mene aikaakaan, kun ollaan jo siellä 40 asteen lukemissa ja se alkaa jo kyllä olemaan liikaa myös tällaiselle auringonpalvojalle.

Elämä tuo tullessaan aina mitä ihmeellisimpiä asioita ja joskus tulee myös eteen suuria muutoksia. Itsekin olen koko ajan varautunut siihen, että joku päivä koittaa myös se hetki, kun meidän on aika lähteä takaisin Suomeen, tai ainakin Eurooppaan. Se tulee taatusti olemaan vaikeaa, kun tänne jää taakse talo, ja tänne muodostunut tuttavapiiri, mutta toisaalta koen sen taas uutena mahdollisuutena, joka voi avata uusia ovia ja uudenlaisia kokemuksia. Sinullakin on tulevaisuutta kohtaan hyvin positiiviset näkymät ja uskon, että tulevaisuus tuo eteenne paljon mielenkiintoisia ja hyviä, uusia mahdollisuuksia. Kaikkea hyvää sinulle!

Sari

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitokset kommenteistanne!

@Olivieno: Meidän tämä vuosi on ollut aika turbulenssia, täynnä odottamattomia käänteitä. Mies mm. menetti työpaikkansa finanssikriisin vuoksi ja uudesta ei ole vielä tietoa. Katsellaan ja odotellaan. Oma kohtaloni on myös aivan auki, siis terveyden ja työpaikan suhteen. Ei kun eteenpäin ja ylöspäin! :-)

@Sari: Täällä veteli lämmöt "pahimmillaan" 25 asteen hujakoilla. Olen vielä siihen asti ok, mutta kipuraja tulee vastaan kun 25 menee rikki :-) Nyt on keskiviikosta lähtien ollut aika koleaa, hhrrrr.

Siitä tulevaisuudesta. Pitää vain yrittää pitää mieli positiivisena. Muutos on välillä ihan hyväksi, vaikkakaan se ei aina tule omasta aloitteesta. Olen ehkä tähän asti ollut onnekas koska olen saanut itse päättää elämäni suunnan. Nyt taitaa olla 1. kerta kun joudun täysin päästämään kontrollin hyppysistäni. Aika näyttää :-)

Sirkka kirjoitti...

Kaunista kaunista ja aina vaan kaunista!!!

Ju niinhän se on se puutarhassa vierailijat..., täällä myös reikiä siellä sun täällä, no sanonpa vaan hyvä kun maistui, hih..ei vaineskaan olisivat vaan mokomat ihailleet niinkuin mekin..meillä on etanoita ja kotiloita..ja ties vaikka mitä ötököitä, mut sellaista se on..

Aika näyttää, minä toivon sydämestäni, että kaikki sujuu hyvin ja olet onnellinen niin nyt, kuin myös tulevaisuudessakin!


Kiitos kun pomppasit minulle, oli ilo!:)

elina kirjoitti...

Hei,
Minä jo Marjalta vähän kuulinkin teidän muutoksistanne. Toivotan onnea uudelle.
Pitäkää mieli korkealla ja innolla tarttukaa uusiin haasteisiin.
Kaikkea hyvää teille. elina

Olivieno kirjoitti...

Meillä on vähän samanlainen tilanne... siitä myöhemmin.

Mutta sitäpitikin rientää heti ensimmäisenä sinulle kirjoittamaan, muistathan sen keskustelun niistä ektorpin kukallisista päällisistä, joissa oli kemiallisen pesun merkki. No nyt sitten vihdoin uskalsin ne pestä koneessa, ja laitoin ne vielä kosteina päälle jos sitten antavat vähän periksi. Ja menihän ne, olen aivan riemuissani! Mutta onhan ne hieman kutistuneet, huomaa että selkänojatyynyt ovat pienemmät, mutta ei nyt onneksi pahasti. Ja mikä parasta, ne ovat aivan puhtaat!! Joten kiitos sinulle vinkistä! No mies tietysti viisaana heti sanoi että kyllä HÄN tiesi että ne menee... Ajattele, millä vaivalla olen niitä aiemmin hinkannut.

Äipällesi terkkuja!

Katja - Bag End kirjoitti...

Yritämme pitää mielet korkealla ja toistaiseksi olemme onnistuneet. Oma terveydentilanikin alkaa parantua melkein kohisten. Ihanaa! Viime viikon vietimme Berliinissä ja oli oikein hyvä reissu, tosin melko väsyttävä ottaen huomioon Berliinin valtavan koon... Mutta taatusti menemme sinne uudelleen :-)

@Olivieno: No hyvä että päällisen pesu onnistui ilman suurempia katastrofeja. Me kokeilimme pesun jälkeen kuinka tyynynpäälliset istuvat ja en huomannut mitään mainittavaa muutosta. Pääasia etten neuvonut sinua AIVAN metsään... :-)

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

voi kuulostaa ihanalle, täällä on perinteiset juhannuskelit, hyvä siis jos ei räntää sada.
Ilona