tiistai 12. toukokuuta 2009

One step closer

It is starting to look like we WILL finish our dining room project during this decade, hah. The dining table is ready now and it looks absolutely gorgeous. We are very very happy with the end result. All that was needed was some sandpaper, paint and a paintbrush, and a whole lot of elbow grease of course.

Ruokapöytämme muodonmuutos on vihdoinkin valmis ja omasta mielestäni se näyttää kerrassaan upealta. Olen enemmän kuin tyytyväinen, ja niin on miehenikin. Hiekkapaperi ja maalipensseli saavat ihmeitä aikaan.


Old shabby dining room chairs we bought from 't Gemakje last year also got their coat of white paint, plus a light treatment with a sandpaper afterwards.

There are few more things to do. For example we still need to repaint the blue section of the dining room wall. The current colour is a bit too bright, so I want to tone it down. More greyish blue is what I am aiming for. We also decided to paint the chest of drawers white... and so the work continues...

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Vau, tulipa siitä hieno! Muutenkin ruokailuhuoneenne on tosi kaunis <3

mimosamamma kirjoitti...

Onpa TODELLA hyvän näköistä! Cd-kaapin valkoiseksi maalaaminen on ihan oikea ratkaisu nyt kun näin nämä muut kalusteet uudessa kuosissa. Ja kukatkin ovat niiiiin ihanat:))

elina kirjoitti...

Hyvännäköistä jälkeä. Mukavaahan se on saada uutta ilmettä kotiin ja varsinkin kun tekee itse.
Kaunis ruokailuhuone.

Katja - Bag End kirjoitti...

CD-laatikosto on nyt valmis ja sen maalaaminen valkoiseksi oli tosiaan oikea ratkaisu :-) Ja Elina on oikeassa. Uuden ilmeen saaminen on aina mukavaa, varsinkin kun tekee itse erittäin halvalla. Uusi vaalea ruokahuone on jollain tavalla hyvin rauhoittava. Silmä ja mieli lepää.

Sirkka kirjoitti...

Onnittelut!

Ruokapöytänne näyttää enemmän kuin upealta!! Samoin tuoli muuttui ja sai raikkaan ilmeen olemukseensa, kyllä on ihanaa, kun maalit on keksitty, ettei tarvitse piimällä sivellä!
Pidän myös kovasti tuosta seinän sävystä ja siitä lampusta pilkkusellaisesta, sekä taulun sävystä.

Kaunista on ja kaunista päivää toivotan ja iloista mieltä.

Olivieno kirjoitti...

Kylläpä tuli kaunista jälkeä! Siististi tehty! Ja tuolin muodot korostuvat valkoisena!

Elsa kirjoitti...

Niin-i, valkoisella värillä on ihmeitä tekevä vaikutus, tuolit näyttävät ihan eri huonekaluilta. Hieno ja onnistunut kokonaisuus, peili sopii kivasti tuohon yläpuolelle!