sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Vanhojen verhojen uusi elämä

Että näin pääsi käymään vanhoille ruokailuhuoneen verhoillemme; saivat uuden elämän puutarhatuoleina :-) Noissa meidän puutarhatuoleissa on todella mukava istua, mutta vanhat päälliset olivat jo täysin puhkikuluneet ja epätoivoisina olemme yrittäneet etsiä uusia samanlaisia, huonolla onnella. Kun siis ruokailuhuoneemme verhot menivät vaihtoon, minulla yhtäkkiä syttyi lamppu....

Vanhat verhot, joista en ikinä edes tykännyt, ovat TODELLA tukevaa kangasta ja ajattelin että mitä jos niistä saisi tehtyä uudet tuolinpäälliset. Ei muuta kuin vanha päällinen verhojen kera paikalliselle räätäli-ompelijalle ja hän käden käänteessä väsäsi nämä uudet päälliset vanhojen mittojen mukaan; hinta yhteensä 50 euroa, eli ei paha. Minä niin tykkään kun pääsee kierrättämään ja vaikka verhokangas olikin verhoina suorastaan inhokki, niin passaa minulle oikein hyvin tässä uudessa muodossaan :-)








Tällainen utelias pieni kaveri istuskeli hetken tuolin selkänojalla katsellen mitä ihmettä minä oikein puuhaan kun heiluin kameran kanssa ympäri puutarhaa. Ihan selvästi on poseeraustaidot hallussa :-)


Tänään on nautittu kybällä auringosta, hyvästä kirjasta ja päärynämehusta janonsammuttajana. Sääli että huominen ei ole vapaapäivä... Melkein synti istua toimistossa neljän seinän sisällä tällaisilla ilmoilla, mutta ei voi minkään. Muuten, edellisen postauksen syreeni/sireeni "kysely" taisi mennä aika 50/50; hyvä etten minä ole ainoa sireeni-immeinen ;-) Ihanaa aurinkoista alkavaa viikkoa teille kaikille!

Aurinkoisin terkuin, Katja

21 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Ihania kuvia!
Kyllä noilla tuoleilla kelpaa lekotella!
Täälläkin kesä nyt hellii meitä niin, että samaa ihmettelen minäkin, että miten maltaa sisätiloissa työnteko onnistua...
Kivaa viikonalkua sinulle!

Pikkutalon Sanna kirjoitti...

Ihan superhienot päälliset! Kyllä on tuskaa huomenna aloittaa taas työviikko...

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Minttu ja Sanna. Juu, tuskaa on raahautua huomenna työpaikalle kun ulkona aurinko paistaa ja tekisi mieli vain istuskella & touhuta puutarhassa... Sitä lottovoittoa odotellessa ;-)

Mari kirjoitti...

Komeat tuli päällisistä, verhot sai hienon uuden elämän :) Jopa meillä täällä pohjoisessa on jo kesä!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Mari: Juu, ihanaa että lämpimät kelit ovat vihdoinkin saapuneet Suomeenkin :-) Onhan nuo tuolit nyt aika krumeluurit, mutta ei meitä haittaa ja on ainakin uniikit :-D

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Kyllä kelpaa nautiskella noin upeilla tuoleilla. Superhienot!

Mari kirjoitti...

Ah, kerrassaan mainiota uusiokäyttöä! :)

Aivan ihanasti säät hellivät nyt viikonloppuna. Ei paljon tehnyt mieli sisällä istua etenkään nyt sunnuntaina, kun ilma oli "kuin morsian" ♥

Eeviregina kirjoitti...

Kierrätys on kivaa! Hyvin sopii kangas tuoleihin, ihan kuninkaalliset!
Täällä on myös nautittu ihanista aurinkopäivistä töiden lomassa. Ja vapaalla on istutettu alppiruusuja rantaan. Toivottavasti hyvä sää jatkuu teillä jameillä!

Kristiina K kirjoitti...

Hienot tuli tuoleista, eikä jokaisella olekaan samanlaisia! Mukavaa työpäivää. Minulla on eläkeviikko, joten töihin ei tarvitse mennä.

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Voi mikä keidas sulla siellä onkaan!! <3

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Tosi hienoa uusiokäyttöä :) Kangas sopii hienosti tuoleihin!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tosi kaunis kangas tuoleissa/verhoissa..:)) Nautittu on täälläkin...auringosta ja lämmöstä!

Anonyymi kirjoitti...

Onpas hyvän näköiset tuolit, eikä ihan samanlaisiin törmää :)
Terkkuja helteestä :)

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Isot kiitokset kommenteistanne! Täällä helteet jatkuvat; aurinko paistaa täydeltä terältä ja on KESÄ :-) Minä tein kerrassaan loistavan päätöksen eilen illalla. Töissä ei juuri tällä hetkellä ole mikään erityinen kiire ja minulla on vielä kosolti lomapäiviä jäljellä, joten lähetin pomolle s-postia ja ilmoitin ottavani tämän maanantain vapaaksi. Nyt vain nautitaan olosta :-)

Unknown kirjoitti...

Hyvä idea Katja, käyttää verhot tuohon tarkoitukseen.
Vastaan minäkin sireeni....:)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Tuija: Eipä ainakaan mennyt virheostos aivan hukkaan :-)

Koti preciosa! kirjoitti...

Tuohan oli loistava idea ja hyvä lopputulos! Pääsee taas pihalle nauttimaan oleilusta :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Ihanaa viikkoa, täälläkin onneksi nyt jo melkeinpä hellettä :)

Lovviisa kirjoitti...

Ihanoita kuvia ja erittäin tyylikkäät nuo päälliset, semmottiset kuninkaallisen lepposat :)

SisustEllen kirjoitti...

Olen samalla tavalla kierrättänyt verhokankaita ym. itsekin ja voi, että kun tulee hyvä mieli tuollaisesta ekoilusta:)Ihanan näköiset tuolit uusine päällisineen<3
Kesäkesäkesä, oi tätä onnea♥

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitokset komenteistanne ihanaiset naiset :-) Tuoleilla on istuskeltu nyt joka päivä ja hyvin & mukavasti istuvat sekä talon kunkku että pääpomo :-))