keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Vaaleanpunaiset linssit

Näiden kuvien perusteella on tultu viime aikoina katseltua maailmaa melko vaaleanpunaisten linssien läpi; sekä sisällä että puutarhassa. Minä en ikinä voi vastustaa pionikimppua, oli väri sitten mikä tahansa. Nämä pionit toi mies mukanaan kauppareissulta, kyllä hän aina välillä osaa yllättää ;-) Ja tietää tietty että pionit ovat yhtiä lempikukkiani.

Sain muuten hieman satikutia mieheltäni edellisen postauksen johdosta, kun mies ei mukamas ollut tarpeeksi edukseen postauksen 2. kuvassa. Sanoi minulle "Why do you post pictures like that? My bum looks HUGE in that picture!". Yritin vakuutella poloiselle että ei se takapuoli näytä yhtään liian isolta :-D Nyt hän on jo muutamaankin kertaan kelaillut postauksen kuvia epäuskoinen ilme kasvoillaan "Does my bum really look THAT big?! Nooo...really?!". Eli kyllä nuo miehetkin osaa joskus olla turhamaisia, ei ole vain meidän naisten yksinoikeus. Pian taitaa sensuuri iskeä näihin minun kuviini ;-)




Puutarhassamme kukkii parhaillaan kärhö nimeltä "Piilu", jossa on kerrassaan upea pinkki kukinto. Varsinkin nuo kerrotut kukat ovat mielestäni mahdottoman sieviä. Eilen ja tänään on valitettavasti sataa lotkottanut aamusta iltaan, joten ei olla päästy istuskelemaan ja puuhastelemaan tuolla ulkona. Meneehän se vapaapäivä näinkin... sateenropinaa kuunnellessa.




Hyvää loppuviikkoa teille kaikille! Toivotaan että ilmat pian taas lämpenevät sekä siellä Suomessa että täällä Alankomaissa :-)

Terkuin, Katja

20 kommenttia:

Intianminttu kirjoitti...

Kauniita kukkia, värit ovat myös omaan mieleen!

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Täällä kanssa yksi joka niiiiiin rakastaa pioneja. Toinen mun heikkous on tulpaanit, mutta niistä sielä sinä taidat saada kylliksesi ;)

Ihanaa loppuviikkoa <3!

Eeviregina kirjoitti...

Ihanat pionit ja kärhö! Aivan mahtavat kukat tuossa kärhössä. Minun kärhöni olivat sellaiset risukasat ja pätkäisin ne keväällä poikki.Hyvin ovat alkaneet kasvaa, mutta kukkimisesta en tiedä tälle kesälle?
Naurattaa tuo miehesi huolestuminen!
Täällä on vähän ilmat lämmenneet ja heti olen pihalla hommissa.

Katja - Bag End kirjoitti...

@Intianminttu: Meidän puutarhassa hallitsee vaaleanpunainen, valkoinen ja sinisen eri sävyt. Noita kärhöjä tuli juuri istutettua 4 lisää :-)

@Pia: Voi kuule, en koskaan voisi kyllästyä tulppaaneihin :-)

@Eeviregina: Voivat kukkiakin. Kärhöt kasvavat mielestäni tosi nopeasti ja nuputkin kehittyvät melkein muutamassa päivässä. Minä saan varmaan lisää satikutia kun mies huomaa/ymmärtää että menin kertomaan teille hänen "huolenaiheensa" ;-D

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi sanoa mie
hellesi, että ei lukijoiden mielestä ole lainkaan iso...:))
Ihanasti siellä jo kärhötkin kukkii...niitä täällä odotellaan..:)

Susanne kirjoitti...

Oi miten kauniit pionit ja kärhöt!<3
Irmastiina tuossa yläpuolella jo kirjoittikin meidän lukijoiden terveiset miehellesi:)

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Aivan ihastuttavia kukkia sinulla! Pionit kuuluvat myös omaan suosikkilistaani!
Mukavaa kesänjatkoa!

Milli`s Little Home kirjoitti...

Kauniita kukkia!
Pioni on minunkin suosikkikukka :)
Miehet osaavat kyllä olla joskus turhamaisempia kuin naiset, riippuu varmaan millä päällä sattuvat olemaan ;)
Mukavaa viikonjatkoa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat pionit! Kauhukseni huomasin, että mun iki-ihana valkoinen pioni taitaa olla mennyttä..siihen on noussut vain yksi kukkavana :(

-ä-

Kruunuvuokko kirjoitti...

Kauniit kuvat aina puhuttelevat. Minullakin kasvaa Virolaista alkuperää oleva piilu pihallamme.

Hyvää helatorstaita.

SariW kirjoitti...

Oih, miten ihana pionikimppu! Haaveilen vaan pionikimpusta, en oikein viitsi ostaa niitä, sillä ne eivät aina aukea maljakossa. Ja pihalta niitä ei raaski ottaa maljakkoon ; )
Miehet... ; )
Hyvää viikonloppua sinullekin !

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Voihan kärhöt! Meilläkin taitaa toinen olla tuo kaunis Piilu, mutta ei ihan noin runsaasti meillä ole innostunut kukkimaan. Katsotaan miten käy tänä vuonna. :)

Ja miehellesi terkkuja, että en kyllä yhtään isopyllyistä miestä kuvissa nähnyt. ;D

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Ei se pylly, vaan ne housut :-D
Kauniita kukkia ja ihana väri!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :-) Välitän viestit miehelleni, jolle tosin siinä vaiheessa selviää että olen jakanut hänen huolenaiheensa teidän kanssanne. On pian terapian tarpeessa tämän mun blogini vuoksi, mies siis ;-)

Huonosta kelistä huolimatta tänäänkin on tehty puutarhahommia. Pari isoa pensasta revitty veks ja tilalle piskuinen OMENAPUU, meidän 1. ja ainoa :-)

Unknown kirjoitti...

Voi Katja, huoh mitkä kuvat! Minun lempikukat ja oikeissa väreissä, ihanat <3
Sano sille miehelle, ettei me, ainakaan mä, ollut huomannut koko peppua, ihan muuta katselin, joten pieni ja sopusuhtainenhan sen silloin täytyy olla ;)

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Ihan pläääh, kaikilla muilla kasvaa pioneita paitsi tässä helskutin maassa!!! =D
Meidän miekkonen on ihan samanlainen, pitää ottaa siitä aina välillä "allaskuvia" et se saa katella näyttääkö sen maha isolta.. ;)

Ilona kirjoitti...

Heippa hei, jäin etsimään sähköpostiasi onnistumatta siinä, laittaisitko minulle viestiä kun ennätät ilona.pietilainen@hotmail.fi
terkuin
Ilona

Nino kirjoitti...

Minun suosikki väriset pionit. Hassuja välillä nuo miehetkin, hih:)Sinulle olisi haaste blogissani http://kotikolonen.blogspot.fi/2014/05/haaste-11-asiaa-minusta.html

Mari [onnenapiloita.blogspot.fi] kirjoitti...

Ihania pioneita ja kärhöjä <3

Blogissani olisi sinulle haste.

Minttu kirjoitti...

Ihania pioneja, ja niin kauniin värisiä! Samoin kärhö, <3
Meillä pionit on vielä nupussa ja eilen huomasin että niissä muurahaisia! Nyt ollaan sitten myrkytetty mäntysuopaliuoksella, sillä niissä on kirvoja, huoh.