sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Ruokailuhuoneen uudet verhot

No niin, vihdoinkin sain raivattua ruokailuhuoneen kaaosta sen verran että pystyin ottamaan muutaman kuvan uusista verhoista. Eipä näissä nyt NIIN paljon näyttämistä ole; simppelit valkoiset pellavaverhot, mutta niiden kullankellertävien koukerokuvioisten verhojen jälkeen ovat ihanan raikkaat ja valoisat. Tykkään kybällä enkä näihin varmaan kyllästy kovin helpolla :-)





Tuolit ovat piakkoin saamassa uuden maalikerroksen

Muuta uutta naytettävää ei ole. Kaikenlaisia isompia ja pienempiä projekteja on kesken, mutta niistä lisää sitten joskus kun saamme jotain valmiiksi. Ja kun tietää tahdin jolla meillä hommat hoidetaan, saatte todennäköisesti odotella aikamoisen tovin ;-)


Lopuksi vielä pläjäys väriä sinivalkokeltaisen esikon avustuksella. Meillä taas paisteli aurinko siniseltä taivaalta koko viikonlopun ja kevät porskuttaa eteenpäin huimaa vauhtia. Toivottavasti se Suomen takatalvi pian hellittää ja kevät pääsee sielläkin taas kunnolla vauhtiin. Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille! :-)

Aurinkoisin terkuin, Katja

20 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Kaunista ja niin raikkaan näköistä! Minäkin mietin, jos vaihtaisin olkkarin valkoiset pitsiverhot pellavaverhoihin tai sellaisiin ryppyisen näköisiin...valkoiset kuitenkin :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@ Ansku: Pellava on aina niin ihanaa. Meidänkin verhot on hieman ryppyiset; ei tosin tarkoituksella... olin vain liian laiska silittämään ;-)

SisustEllen kirjoitti...

Huikean ihanan näköiset verhot<3 Nuo tuolit ovat kyllä noinkin ihanat, ei haittaa jos maalikerroksen sutiminen viivästyy:)
Ihanuutta alkavaan viikkoosi♥

Unknown kirjoitti...

Ei, en kestä! Oon nähnyt tänään N I I N paljon ihania uudistuksia kaikilla ympäri blogimaailmaa, että alkaa jo väkisinkin polttelemaan omien nurkkien uusiminen :) Oikein on ihanan näköistä teillä!

Katja - Bag End kirjoitti...

@ SisustEllen: Kiitos! Kyllä nuo tuolit noinkin menevät, mutta minua hieman tökkii tuo liian hiottu pinta. Kalkkimaalia hieman pintaan ja ovat taas ihan toisen näköiset :-)

@Sirpa: No meillä yleensä tapahtuu uudistuksia NIIN verkkaiseen tahtiin että en millään pysty "kilpailemaan" kaikkien muiden ahkerien bloggaajien kanssa, mutta aina joskus saan/saamme jotain aikaiseksi :-)

Kruunuvuokko kirjoitti...

Kauniit ja tyylikkäät verhot.
Ihana on myös tuo esikkosi.

Lovviisa kirjoitti...

Mikä ihana harmonia kuvissasi...Minullakin valakiat verhot kaikissa ikkunoissa. Huikean väriset esikot, näitä ennen nähnykkään näissä väreissä :)

Kristiina K kirjoitti...

Kauniit verhot, valaisevat koko huoneen!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat verhot tosiaan! Ovatko puhtaan valkoiset vai taittavatko hiukan kellertävään? Ja pakko vielä kysästä, että mistä olet ne hommannut :-)
Harkinnassa nimittäin samanlaiset ja nämä näyttävät todella kivoilta!

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Pellava on kieltämättä kaunista, taittavat valon nätisti ja ovat niin keväisen kesäiset!
Nyt aamulla oli pakkasta -10......

Unknown kirjoitti...

Todella kauniit nuo verhot <3 Henkeä salpaavasti olet valokuvannut tuon tunnelman.ihana ihana ihana luonnonvalo!
Voi joo, takatalven poistumista odotellaan, pakkasta -12 mutta onneksi meille ei tullut lunta kuin pari senttiä!
Mukavaa viikkoa Katja :)

Minna, Meidän Harmoniaa kirjoitti...

Ihanat verhot, jos meillä olisi verhot, ne olisi juuri tuollaiset. Mukavaa viikkoa!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Todella kauniit verhot!
Ja tuo esikko...en ole tuon väristä nähnytkään...:)

Milli`s Little Home kirjoitti...

Kauniit verhot!
Pitäisiköhän minunkin vaihtaa keittiöön kesäksi valkoiset verhot...Todella valoisaa :)

SariW kirjoitti...

Onpas jännän värinen esikko... en ole tuollaista ennen nähnytkään.
Kauniit ja niin ihanan kesäiset verhot : )

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Tämä on sellaista valon maksimointia. Nyt himottaa ostaa valkoiset verhot myös olohuoneen puolelle :-)

Vastauksena Anonyymin kysymykseen. Nämä verhot on ostettu mittatilaustyönä paikallisesta hollantilaisesta kauppaketjusta nimeltä Hema :-) Tukevaa pellavaa, ei IHAN vitivalkoista vaan piirun luonnonvalkoiseen vivahtavaa. Kyllä Suomesta varmaan löytyy jotain vastaavaa :-)

Tiina kirjoitti...

No ihanilta näyttävät uudet kartiinit. Ja esikotkin kukkii jo... voihan voi miten ihania. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat verhot <3 Kyllä valkoinen pellava ON kaunista !

-ä-

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Ihanat verhot ja niin valoisaa! :) Ja todella toivotaan että tää takatalvi jo lähtee sulaan…kyllä ihan vaan vähän lensi ei niin kauniita sanoja kun lumet näki töihin lähtiessä viikko sitten ;D Ihanaa torstaita! <3

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Tiina, äiti ja Jenni! En nyt tahdo kiertää veistä haavassa, mutta meillä oli eilen sellaiset +20 asteen lämpötilat... Tänään tosin saimme taas jonkin verran vettä ja oli viileämpää :-)