perjantai 21. maaliskuuta 2014

Maaliskuinen Haarlem (osa 1)

Viime viikon keskiviikkona minulla oli vapaapäivä ja käväisin Haarlemissa; ensin rentouttavassa hieronnassa ja sen jälkeen kiertelin kameran kanssa kaupungilla kuvia napsien. Upea aurinkoinen kevätpäivä, joten mikäs siinä oli kierrellessä. Sen enemmittä höpinöittä tässä osa päivän kuvasaldosta :-)

Taustalla siintää Grote Kerk (St. Bavokerk)

Grote Kerk (St. Bavokerk)

Ihanaa vanhaa arkkitehtuuria anno 1609

Tunnelmallisia kapeita kujia

Polkupyöriä

Pyykkipäivä Haarlemissa

Pikkuputiikki

Menopelejä riittää

Piparkakkutaloja

Eipä tässä muuta tällä kertaa. Kiitoksia kommenteistanne edelliseen postaukseen; nyt viikonlopun aikana ehdin taas tehdä kunnon blogirundin teidän blogeissanne :-) Oikein hyvää ja rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!

Terkuin, Katja

14 kommenttia:

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Mä niiin fiilistelen näitä kuvia!!! ❤ Ihanaa, kiitos :) Kyllä taas nousi Hollanti kuume, siellä olisi kyllä päästävä taas käymään! :) Ja ostaa pussi hollanin lakristaa…se on ihan parasta! :) Ihanaista viikonloppua :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Jenni: Sitä yleensä kulkee noita tuttuja katuja melkein sokeana, mutta kameran kera kulkiessa huomaa katsella ympärilleen "turistin silmin" ja näkee taas kaiken sen kauneuden :-) Ihanat viikonloput sinullekin :-))

Anna Arokivi kirjoitti...

Oh! Näyttää tosi kivalta Haarlemissa. Täytyy joskus ihan piruuttaan poiketa.

Pikkupirtin Lotta/Sirpa kirjoitti...

Ihanaa ihanaa ihanaa!! Jos tuonne pääsisin niin en tietäisi mihin suuntaan sitä ensimmäisenä lähtisi tutkimaan, kun niin nättiä ja mielenkiintoista joka puolella! Huoh, ihania pieniä kujia, yksityiskohtia ja tunnelmia..olen myyty :)

Mukavaa viikonloppua!

PPDecoran Pia kirjoitti...

Kiitos Katja (taas) ihanasta postauksesta <3 Upeassa paikassa asustelet. Mukavaa viikonloppua!

Eeviregina kirjoitti...

Niin kesäisen näköistä jo! Kameran kanssa kun liikkuu, näkee tututkin maisemat eri tavoin.
Minulla on täällä "kamera laulanut" jo satoja kuvia, pitäis varmaan jo vähän jarruttaa.
On tämä niin erilaista, eksoottista,köyhää, sotkuista, kuumaa, sähkökatkoja ja ukkosia, ystävällisiä ihmisiä ja hyviä kokemuksia. Tervisiä Martti Rautasen Ambomaalta!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Anna: Haarlem on ehdottomasti yksi suosikkipaikoistani täällä Alankomaissa :-)

@Sirpa: Kyllä tuolla Haarlemissa saa ajan kulumaan oikein mukavasti. Kaunis kaupunki, paljon kahviloita ja hyvät shoppailumahdollisuudet :-)

@Pia: Tarkennetaan vielä etten itse asu Haarlemissa. Se on meiltä 10 minuutin junamatkan päässä, joten siellä tulee käytyä säännöllisesti shopppailemassa ym. Ja mieheni on siellä syntynyt :-)

@Eeviregina: Oi olet siis Namibiassa juuri tällä hetkellä?! No kameran pitääkin antaa laulaa ja kokemukset pitää tallettaa. Mahtavaa loppulomaa! :-)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana kaupunki! Tuonne taidan joskus matkustaa...)

Mari kirjoitti...

Oi, siellä on jo kevät pitkällä! Olisipa kiva vierailla Hollannissa joskus :) Hyvää viikonloppua!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Irmastiina: Ehdottomasti vierailun arvoinen kaupunki. Tervetuloa ;-)

@Mari: Kevät on jo pitkällä juu. Taloamme vastapäätä olevalla kukkapellolla on hyasintit jo nupuillaan :-)

Krisse kirjoitti...

Kiva nähdä kuvia sieltä. En ole ainakaan vielä päässyt asuinmaassasi käymään. Kerran oli jo hilkulla kun tyttäremme opiskeli Amsterdamin yliopistossa jonkin aikaa, mutta en päässyt käymään mieheni ja toisen tyttären kanssa siellä kun en saanut vapaata töistä :(
Kivaa viikonloppua sinulle!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Krisse: Jospa sinä vielä joku päivä tänne pääsisit. Lento Suomesta kestää alta 2.5 tuntia, mutta toki Maarianhaminasta hieman kauemmin :-) Onhan näitä paikkoja vielä näkemättä... Matkustelut on jäänyt viime aikoina olemattomiin. Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni :-)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana pikkukaupunki <3

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

@Äiti: No jos kaupunkia jonka asukasluku on yli 155.000 voi ihan pikkukaupungiksi kutsua ;-) Mutta ihana se on silti :-)