maanantai 2. syyskuuta 2013

Hoo Moilanen

Viime kerralla Haarlemissa ollessani bongasin tämän metallisen H-kirjaimen yhdessä sisustusliikkeessä ja se oli ihastusta ensi silmäyksellä. Olisi siellä ollut muitakin aakkosia tarjolla mutta mielikuvituksen puutteessa ostin tämän hoon ajatuksella "H is for Home". Tuumasin että miehenikin voisi siitä tykätä kun on vähemmän romanttinen, tai sanoisinko suorastaan maskuliininen. Hän vain hymähti huvittuneena ja aloitti käytännön kysymyksellä "minne ihmeeseen sinä aiot tuon mahduttaa?". No en minä asiaa nyt NIIN pitkälle miettinyt, vaan ostin kun tykkäsin. Täällä sitä nyt ollaan kuin Hoo Moilanen ison hoon kera miettien mitä sillä tekisi; ripustaako seinälle vai laittaako hyllylle? Mutta kyllä sille vielä paikka löytyy :-)Ostin muuten itselleni makrolinssin ja sillä nyt harjoitellaan; pinkki gerbera oli ensimmäisenä tulilinjalla. Sanovat että harjoitus tekee mestarin, mutta minä olen sen verran paukapää näiden kameroiden ja linssien kanssa että katsotaan tuleeko tästä yhtään mitään :-)


Hyvät viikon jatkot teille kaikille! Meillä muuten syyskuu alkoi melkein koleissa merkeissä...bbrrr
Terkuin, Hoo (Koo) Moilanen

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana H, tykkään :) Ja kukkakuvaukset ovat oikein onnistuneet :)

-ä-

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Ompas makea, vähän tuollainen "elähtäneen" näköinen kirjain! =D Mulla kans tuliaistoiveena löytää edukas makro(sanovat elektroniikan olevan jenkeissä halvempaa?) tai sitten close-up-lens..katsotaan mitä löytyy! ;)

Annukka kirjoitti...

Jos lakkaa H joskus miellyttämästä moilasta, niin senhän voi kääntää kenälleen ja siitä tulee roomalainen ykkönen :)

Enkä usko, että olet ollenkaan paukapää. Kuvat on jo tähän asti olleet niin tosi kauniita, ettei paljon parantamisen varaa ole. Toista se on tällä tunarilla täällä. Osaamista ja välineitä vailla :)

Jenni kirjoitti...

Ihanan rouhea kirjain!! :) Itsekin tuskailen aina makron kanssa. Mutta kuvaaminen on ihanaa ja joka kerta oppii jotain uutta! :) Ja sun lähikuva kukasta on UPEA!!! :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Äiti: Juu, minäkin tykkään :-)

@Mari: Makrot on ilmeisesti yleensä melko kalliita. Minun oma on Olympuksen ja tilasimme sen Englannista kun sattui sieltä saamaan hieman halvemmalla. Silti melkein tukehduin kun näin/kuulin hinnan...

@Annukka: Osaan minä linssin laittaa kameraan ja räpsäyttää, mutta tekniset hienoudet on mulle ihan hebreaa. Mies on muutaman kerran yrittänyt jotain mulle opettaa, mutta viimeksi yritys päättyi siihen kun hän melkein kirjaimellisesti hakkasi päätään seinään täyden epätoivon vallassa :-)

@Jenni: Totta, kuvaaminen on hauskaa. Pitäisi varmaankin mennä jollekin kurssille jossa opetetaan ne tekniset salat... Ja kiitos :-)

Krisse kirjoitti...

Hieno kirjain ja kaunis kuva gerberasta! Minulle joku makrolinssi on aivan hebreaa. En tieda josko minulla sellainen on?

Pikkupirtin Lotta/Sirpa kirjoitti...

Itse kun en raaskinut makroa ostaa, ostin lähilinssin. Linssit suurentaa muistaakseni +1-+10 kertaiseksi (itselläni on tuo +10 linssi). Hinta kympeissä (laadusta riippuen) ja olen ollut ihan tyytyväinen niihin muutamiin makroiluihin joihin olen sitä tarvinnut :)

Alan harkita sisustusmatkaa Hollantiin..huoh.. :)

Sirkka kirjoitti...

H niinkuin Hymy!:) Ihanan kaunis tumma ja hiukan rosoinen jossa sen viehättävyys piileekin.
Aivan upean kuvan otitkin suloisesta Gerberastasi, sopien hyvin H:n kanssa sylikkäin.
Kiitos samoin, hyvää viikon jatkoa!

Minna, Meidän Harmoniaa kirjoitti...

Oi meillejin voisi H niin kuin Harmoniaa kotiutua. Juuri tuollainen musta vähän kolhuinen, niin täydellinen :) Ihanaa syyskuun alkua!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Krisse: No hebreaa nämä on minullekin :-)

@Sirpa: En minäkään ostanut mitään kaikkein kalleinta makrolinssiä; tämä minun omani on sellainen 60mm, mutta hinta silti sadoissa kymppien sijaan :-/

@Sirkka: No H niin kuin Hymy passaa myös :-)

@Minna: No ehdottomasti sopisi H teidän Harmoniaan :-) Eikös Suomestakin saa Riverdalen juttuja? Jospa vaikka löytyisi samanlainen :-)

Lovviisa kirjoitti...

Oikein hyvvää huomenta kammarista ! Täälläkin kaipailen jottain rososuutta ja yksinkertasta sisustukseen. Ihana Hoo, minun äitee oli muuten ommaa sukua Moilanen :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Lovviisa: Tuota yksinkertaisemman hakua näyttää olevan siis enemmänkin ilmassa, vaikka ei minusta kyllä minimalistia tehdä :-) Olen muuten ihmetellyt tuota "hoo moilanen" sanontaa, eli mistäköhän se juontaa juurensa :-)