sunnuntai 18. elokuuta 2013

Hullun kiilto silmissä

Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, minulla on aivan kaamea sisustusinto päällä ja kuljen täällä kotona sellainen hullun kiilto silmissä yrittäen keksiä miten saisin helpolla pientä muutosta ja piristystä aikaiseksi.

Olin jo täysin kyllästynyt katselemaan vanhaa kirjasinlodjua joka on roikkunut ruokailuhuoneen seinällä jo vuosia. Ajattelin että joku kaunis peili olisi kiva, mutta ensi hätään pengoimme ullakon kätköistä tämän mieheni mummolta perimämme vanhan maalauksen. Ei tämä "mummotyyli" nyt ihan täysin minun makuuni ole (ja taulu roikkuu vielä hieman liian matalalla), mutta vaihtelu virkistää.


Kynttilänjalat ja kukkaruukku pitäisi vielä laittaa vaihtoon, mutta en ole keksinyt mitä laittaisin niiden tilalle. Jotain yksinkertaista koska tuo itse maalaus kehyksineen on jo niin "krumeluuri". Kenties simppeli sinkkiastia viherkasvin kera? Tuo lampun rimpulakaan ei enää ihan natsaa, joten uuden etsintä olisi edessä. Hullun kiilto silmissä siis jatkuu...


Mummotaulun mies vielä sulatti, mutta pyykkilaudan saapuminen olohuoneeseen aiheutti "pientä" mutinaa ja jupinaa armaan mieheni suunnalta (sanat "rompetta nurkissa" kaikuvat vieläkin korvissa), mutta eipä häntä voi siitä paljoa syyttää ;-) Kait hän on muutamat säälipisteet ansainnut kun joutuu kestämään näitä minun kotkotuksiani.


Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille! Ja uudet lukijat ovat lämpimästi tervetulleita :-)
Terkuin, Katja

13 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Justiisa, se on tämä kesän kaikkoaminen kun saa silimät kiilumaan muutoksen tuulille. Minäkin täällä raivaan tavaraa kaappiin ja pelastusarmeijan kirpparille :)

Annukka kirjoitti...

Näkisin taulun kaverina simppelin valkoisen vaasin ja siihen vaikka peikonpähkinänoksia. Ei tarttis omaan silmääni muuta.

Täällä ei into vielä ole iskenyt, kun ensin olis kesän jäljiltä niin paljon siivottavaa ja kaikenlaisia kasoja, joiden raivaamisesta tarttis aloittaa. Ja siihen se into sitten lopahtaakin. (Vähän sama kuin jos yhtäkkiä sattuu silmiin joku hyvänkuuloinen resepti, joka tekis mieli toteuttaa, mutta koska kaapista ei koskaan löydy mitään järkevää, pitää ensin lähteä lähi-Siwaan ostoksille ja sitten ei enää huvita mikään :))

Katja - Bag End kirjoitti...

@Lovviisa: Kaappeja pitäisi raivata täälläkin, mutta lisää tavaraa tulee vain haavittua. Periaate yksi tavara sisään, yksi ulos, tuntuu minulta aina unohtuvan ;-)

@Annukka: Ja kuinkas ollakaan, meiltä sattuu löytymään yksinkertainen valkoinen vaasi. Pitää kokeilla! Tosin niitä oksia e ole. Kiitos vinkistä :-) Ja jospa se into saapuu sinnekin syksyn edetessä :-)

Mari kirjoitti...

Syksyllä alkaa taas sisustusinto nostamaan päätään :) Taulu on oikein kaunis.
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Mari: Minuun iskee usein myös keväisin "pesänrakennusinto". Ja mitä tulee tuohon tauluun, niin itse tykkään yleensä hieman simppelimmästä ja modernimmasta tyylistä, mutta menettelee tuo nyt jonkin aikaa, kunnes löytyy jotain muuta :-)

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Syksyn lähestyminen saa sisustuskärpäsen iskemään vähän joka huushollissa. Kaunis taulu

Anonyymi kirjoitti...

Taulu sopii oikein hyvin tuohon :)
Vaihtelu virkistää.

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

@Kruunu Vuokko: Juu, olen ymmärtänyt blogeja lukiessa että tätä on liikkeellä enemmänkin :-)

@äiti: Jos totta puhutaan voisin jo vaihtaa taulun johonkin muuhun. Onhan se jo melkein viikon tuossa roikkunut :-P

Pikkupirtin Lotta/Sirpa kirjoitti...

Taulussa on hirmuisen hienot kehytkset! Ja ihan kun joskus olisin kuullut täälläkin lausuttavan nuo sanat.. "tuo ei ainakaan tule sisälle. MIKÄ tuo muka on?! Eiköhän täällä ole jo tarpeeksi tavaraa." :)

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Mitäs tykkäät tällaisesta kommentista: Katselin Indiedaysin blogeja ja ärsyynnyin, kun kaikki kirjoittajat olivat nuoria tyttöjä. Sitten valitsin sinun blogisi NAAMAN PERUSTEELLA (ja siis oletetun iän) Jäin lukijaksikin.

Aivan samoja ajatuksia kerrot tässä ensimmäisessä lukemassani postauksessa, että mies nimittäin katsoo vähän vinoon...meillä on aivan sama juttu! Olemme ratkaisseet "ongelman" siten, että mies saa määrätä puutarhassa, minä en puutu mihinkään ulkona ja minä taas saan määrätä sisällä. Saan tuoda kaikkia vanhoja roinia sisälle, kunhan vaan kestän hänen ilmeensä....

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

meille kotiutunut kesän aikana myös tuommoinen pyykkilauta ja odotan jo kauhulla kun miekkonen aikanaan pääsee työkomeenukseltaan kotiin sitä ihmettelemään... ;)

Minttu kirjoitti...

Ihania kuvia!
Taitaa olla nuo alkavan syksyn tuulet jotka meitä sisustajia nyt riepottelee tavalla tai toisella, ;D

Katja - Bag End kirjoitti...

@Sirpa: Juu, meillä käydään tuollaisia keskusteluja suunnilleen pari kertaa viikossa ;-)

@Mervi: Hih, kerrankin kypsästä iästä on jotain hyötyä ;-) Minä olen sen verran pirttihirmu että en anna miehen määrätä edes puutarhassa...

@Mari: Minusta tuollaiset vanhat pyykkilaudat on niin kauniita että niitä on ihan pakko pitää esillä :-)

@Minttu: Meitä sisustajia ja varsinkin meidän miehiä ;-)