sunnuntai 4. elokuuta 2013

Hommat seisoo

Nyt on pakko tunnustaa että alkaa jo pienoinen epätoivo iskeä kun ei meidän remontti- ja tuunushommat etene laisinkaan. Toki YRITIN tänäkin viikonloppuna räpsytellä silmäripsiäni, jotta olisin saanut tuohon mieheen hieman liikettä niiden hommien suhteen. Useimmat projektit kun vaativat hänen työpanostaan; minun käteeni ei kuulema porakoneita ym remonttityökaluja uskalleta antaa (luottoa siis löytyy), enkä tietty tällä hetkellä pystyisikään mitään kunnon remppahommia tekemään. Olen siis täysin mieheni armoilla. Mutta pitänee jatkossa kasvatella räpsyttelytehoja tekoripsien avulla, sillä nämä omat naturellit eivät ole viime aikoina toimineet tarpeeksi tehokkaasti. Ja nalkuttamiseen nyt on AIVAN turha yrittää turvautua :-)


Yläkuvissa hieman lisää pinkkiä/vanhaa roosaa tuolta olohuoneen puolelta. Tykkään paljon tuosta pyöreästä samettityynystä.Mutta saimme eilen ainakin vaihdettua jo kulahtaneet kesäkukat tuoreempiin tuolla pation puolella.
Eipä tässä muuta tällä kertaa. Oikein hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille :-)
Terkuin, Katja


21 kommenttia:

Minna, Meidän Harmoniaa kirjoitti...

Ja odottavan aika on pitkä. Mieten nuo miehet ei luota siihen että nainenkin pystyy käyttämään koneita. Mehän pystymme mihin vain. Toivotaan että räpsytykset tehoo ;)

Mari kirjoitti...

Höh, kyllä naisen kädessäkin remppatyökalut pysyy :) Minä tartun itse niihin, jos mieheltä ei heru apuja... Ja joskus on ihan pakko, jos mies on niin kipeä. Kyllä teillä on niin kaunista!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Minna & Mari: En ole sata varma mihin tämä luottamuspula remonttihommien suhteen perustuu. Mies on muutaman kerran nähnyt minut vasara kädessä ja siitä on tullut hieman palautetta, josko siinä syy ;-)

Irmastiina kirjoitti...

Tuo tyyny on tosi kaunis...tykkään väristä.
Ja tykkään, myös sohvapöydästä...
Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Vanha roosa on oikein kaunis ja sopii teille hyvin..ja tuo pieni jakkara, oii :)

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Irmastiina! Mukavaa elokuun jatkoa sinullekin :-)

@äiti: Muistaakseni et tykkää pinkistä tai punaisesta ;-) Tuo pieni jakkara on mun jalkarahi kun ei nuo töppöset yllä ihan lattiaan asti kun sohvalla istuu.

Ansku kirjoitti...

Mä niin voin samaistua sinuun...mun kesähuonehaave on nimittäin ihan just samasta syystä jäissä...pitää taas odottaa, että isäntä innostuu ja homma etenee. Minun on ihan turha keskustella minkään remppafirman, rautakaupan myyjän tai rakennusvalvojan kanssa...mää en vaan osa niitä termejä ja vaatimuksia ottaa huomioon!

Isännän golfinnostus on jostain syystä vaikuttanut remppaintoon ja meilläkään ei nalkutus auta...sillä on ihan päinvastainen vaikutus. Äsken se jo puhui jotain terassin kattamisesta ja meikäläinen oli pudota sohvalta :D

Ehkä meidän projektit vielä joku päivä etenee :)

Lovviisa kirjoitti...

Niin soma ruukkupuutarha sinulla...Meilläkin täällä vaan kalastellaan remonttihommien sijjaan. Ootan niitä syksyn viileitä kelejä, mutta vaan remonttimielessä :)

Varpunen kirjoitti...

Voi miten nättiä teillä on! Tiedän itsekin tuon tunteen, kun hommat seisoo ja aika ei riitä, mutta muistathan katsoa ympärillesi. Niin kaunista ja harmoonista! :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Ansku: Ihan sama homma täällä, eli mahdollinen nalkutus aiheuttaa ihan vastakkaisen reaktion. Parempi hymistellä hissukseen ja odotella hihojen käärimistä. Onneksi tuo minun mieheni ei pysty olemaan ihan koko viikonloppua tekemättä mitään, vaikka usein niin uhoaa :-)

@Lovviisa: Pidän peukut pystyssä että meilläkin tapahtuisi jotain edistystä syksyn tullen :-)

@Varpunen: Yritän muistaa pitää sen positiivisen mielen :-) Ja saimme eilen ainakin hieman puutarhahommia aikaiseksi ja tänään mies kokkasi herkullisen dinnerin :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia. Teillä on tosi kaunista. Tuo vanha roosa sopii tosi hyvin.
E-R

Eeviregina kirjoitti...

Hei, kivaa kuulla sinustakin pitkästä aikaa! Olen ollut niin kiireinen, etten ole hetkeen ehtinyt ja jaksanut koneelle.
Kyllä meilläkin rojektit seisoo, olis pitäny tehä tänä kesänä taas vaikka mitä valmiiksi...
No, nautitaan näistä lämpimistä loppukesän päivistä ja annetaan rempan oottaa vielä!

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Juu, odottavan aika on toisinaan pitkä! Meilläkin tuo mies kyllä koko ajan tekee ja nikkaroi, mutta niiden nikkarointikohteiden tärkeysjärjestyksestä tuppaa olemaan välillä erimielisyyttä ; )
Kivaa viikon alkua sinne ja kärsivällisyyttä : )

Katja - Bag End kirjoitti...

@E-R: Kiitos paljon kommentistasi :-)

@Eeviregina: Toivottavasti kiireet pian helpottavat ja pääset kunnolla rentoutumaan. Kiitos kun piipahdit :-)

@Päivi: Mutta hienoa että jaksaa ja viitsii nikkaroida. Hatunnosto miehellesi :-)

Anonyymi kirjoitti...

tuo miehen energia on meidän perheessä kaks kertaa heikompi ku mulla..ja hampaita tarvii kiristellä ku olis kiva saada hommaa eteenpäin.tarttis oikeesti opetella nikkarointia ja työkoneiden käyttöä ja viimestään ens keväänä se koittaa ku aletaan rakentaa mökkiä.teillä on niin nättiä.tykkään värivalinnoistasi.
terv.päivi

Elsa kirjoitti...

Ihanat kesäkukat kauniisti laitettuna esille! Saahan sitä laiskotella... sanoo nimim. laiskotellen ;9

Katja - Bag End kirjoitti...

@Päivi: Kiitos kommentistasi :-) Kyllä tuolla minun miehelläni onneksi yleensä riittää energiaa enemmän kuin minulla, mutta usein käyttää energian johonkin muuhun kuin niihin minun haluamiini projekteihin :-)

@Elsa: Juu, meillä on tällä hetkellä vallalla tällainen melko runsas ja romanttinen tyyli, sekä sisällä että ulkona. Laiskottelu on aina välillä tarpeen. Jospa meillä alkaa tapahtua syksyn tullen :-)

SisustEllen kirjoitti...

Ihania kuvakollaaseja<3 Minä uskon myös räpsyttelyyn enemmän kuin nalkutukseen. Tekoripset voisi olla just oikea veto meilläkin, menisi varmaan huumorin puolelle ja voisi toimiakin:D Täytyypä lisätä hankintalistalle, kun vanhoista toinen on kateissa...
Iloa viikkoosi♥

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Kauniinmuotoinen ja -värinen tuo roosa tyyny. Kaunista kaikin puolin!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos paljon kommenteistanne SisustEllen ja Kukkaiselämää. Jatketaan ripsien räpsyttelyä :-)

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Tavattoman ihana tuo pikkujakkara!! Täälläkin alkoi puhaltamaan Afrikan tuulet ja ennustettua killer heat wawea odotetaan ens vkolle... :)