keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Rannalla

Piipahdin muutama päivä sitten ystäväni kera rannalla ja kamera kulki tietenkin mukana. Oli kyllä ihana nuuhkia meri-ilmaa auringonpaisteessa, liotella varpaita lämpimässä merivedessä ja antaa tuulen tuivertaa hiuksia. Teki kaikin puolin erittäin hyvää meikäläiselle. Tällaisella merikaupungin kasvatilla kun on melkein alituiseen kova ikävä tuota merta ♥
Ja asiasta kymmenenteen. Päätin pyydettäessä liittyä mukaan Indiedays Inspiration blogiyhteisöön, lukemattomien muiden bloggaajien tavoin. Mutta blogini pysyy (muutamaa banneria lukuunottamatta) ihan samanlaisena kuin ennenkin :-)


Aurinkoista ja leppoisaa viikon jatkoa teille kaikille! Vielä on kesää jäljellä :-)
Terkuin, Katja

12 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Onnea sinulle!!
Ihanat merimaisemat...:)

Minna, Meidän Harmoniaa kirjoitti...

ihania kuvia, meri on ihana!
Onnea sinulle, meitä taitaa olla paljon uusia liittyjiä :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Irmastiina: Kiitos! Ja merimaisemat on aina ihania, vaikkakin lähinnä sydäntä on ne Suomen kallioiset rannat ja saaristonäkymät :-)

@Minna: Meri on paras. Ja onnea sinullekin, ihan tuplasti! :-)

Minnukka kirjoitti...

Tuo meri on niin ihmeellisen kaunis ja voimakas <3 Upeat kuvat!

Onnentoivotuksia sinulle Katja! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat <3

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

@Minnukka: Kiitokset ja meri on kyllä <3 Liian harvoin vain pääsen nykyään sen äärelle...

Kiitokset myös äidilleni!

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Kauniita rantakuvia. Eipä ole tullut käytyä rannalla koko kesänä... Mitä se blogiyhtesöön liittyminen tuo tullessaan? Olen ihan pihalla noista jutuista...

SisustEllen kirjoitti...

Niiiin ihania kuvia merenrannalta<3 Minäkin mietin, mitä tuo liittyminen tuo tullessaan...varmasti ainakin lukijoita:) Joka tapauksessa onnea sen johdosta♥

Krisse kirjoitti...

Noi mustavalkoiset kuvat erikoisen hienoja! Onnea Indiedaysiin liittymisestä, siihen olen minäkin tänään liittynyt, mutta banneri ei vielä näy blogissani. Saa nähdä mitä uutta se tuo tullessaan!

Tarjas Snowland kirjoitti...

Ihania kuvia. Onnea Inspirationista! Siellähän minäkin nykyään olen :), ja aika moni muukin, usean blogin postauksissa on liittymisuutisia vilahdellut tänä kesänä. Hauskaa.

Henrietta Hassinen kirjoitti...

Ai mun tuli niin ikävä Hollannin rannoille, siellä voi puhua oikeista rannoista toisin kuin meillä...paitsi Yyteri jonne en koskaan päässyt:) Ihanat kuvat, anna lisää.
Olenkohan mä ainoa rebel joka ei liittynyt indiedayn inspiraatioihin, tuntuu et kaikille ilmestynyt nyt tuo banneri!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Kukkaiselämää & SisustEllen: Kiitos. Ja vielä jää nähtäväksi mitä liittyminen tuo tullessaan. Tämä portaali tuli minulle tutuksi vasta tässä yhteydessä. Katsotaan :-)

@Krisse: Eiköhän bannerit ilmesty tänään. Oletan että Indiedaysin toimituksessa on ollut melko kiirus viime aikoina ;-)

@Tarja: Juu, siellä on pian tuo mun koko blogilista :-D

@Henrietta: Ja mulla on NIIN ikävä Suomen kallioisia rantoja ja joka puolella näkyviä saaria... Indiedays on nyt kesän aikana haalinut valtavat määrät blogeja listoilleen. Olin kahden vaiheilla, mutta ajattelin että voihan sitä aina kokeilla :-)