lauantai 1. kesäkuuta 2013

Pieni päivitys

Pieni blogipäivitys mieheni suosiollisella avustuksella. Meillä kärvistellään niin kylmissä ilmoissa että olisi melkein talvitakille käyttöä. Onneksi puutarha jaksaa kuitenkin vihertää, mutta lämpimille kesäilmoille olisi kyllä kovasti tilausta :-)Minulla meni muuten edellisessä postauksessa anatomiat hieman sekaisin kun horisin niveltulehduksesta. Kyseessä on siis jännetulehdus, mutta ikävä vaiva sekin. Tällä viikolla lääkäri näytti vihreätä valoa fysioterapian aloittamiselle, joten kyllä tästä kädestä vielä hyvä tulee. Kestää vain hieman kauemmin kuin alunperin ajattelin. Kärsivällisyyttä siis tarvitaan.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille hyvää viikonlopun jatkoa :-)

12 kommenttia:

Henrietta Hassinen kirjoitti...

Toivottavasti paranee äkkiä. Itse olen ollut kerran viikon verran ykskätisenä kun oikean joku olkapussi oli tulehtunut ja aiheutti helvatillisen kivun.
Utsjoella +30 joten aika huvittavaa ja te kärvistelette kylmässä:) Tiedän ettei sua naurata mutta aika mielenkiintoisia nämä lämpöseikat.

Tweety Blue kirjoitti...

Voimia käden kuntouttamiseen! Yritämme lähettää teille täältä vähän lämpöä sinnepäin :)

Tillikan Tupa kirjoitti...

Jaksamisia käden kanssa! Kauniita kuvia sinulla kumminkin. Meillä täällä on puolestaaan niin lämmintä, ettei oikein ymmärräkään!

Irmastiina kirjoitti...

Voi ja täällä lekotellaan hellelukemissa.
Utsjoellakin yli astetta eilenkin ollut.
Toivotaan nyt, että saatte tekin tätä ihanaa lämpöä....)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kärvistellään helteessä :( Jos ei pian sada, niin nurmikko kuivuu ruskeaksi !
Pikaista paranemista <3

-ä-

Eeviregina kirjoitti...

Maailma on ihan sekaisin, en muista että koskaan olisi ollut toukokuussa näin lämmintä täällä meillä!
Tuomet, syreenit ja lupiinit jo kukkivat!
Toivotaan hellettä teillekin ja pikaista paranemista sinulle!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Jännää että teillä on siellä niin viileää ja täällä meillä on joku vuosisadan helle menossa :) Minä jo vähän kaipaisin viileämpiä ilmoja, sisälläkin on jo vähän tukalaa olla kun on niin kuuma! Toivottavasti kohta voit jo paremmin!

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Kyllä sitä lämpöä teillekin jo soisi! Täällä on ollut lähes koko toukokuun ja nyt tämä kesäkuun alku lämmintä ja kaunista.

Toivottavasti saat käden kuntoon!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne. Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa. Käsi on jo paljon parempi ja paranee päivä päivältä. Onneksi on tämä kosketusnäytöllinen ja puhettakin ymmärtävä tabletti, jotta pystyy hieman kommunikoimaan ulkomaailman kanssa :-)

Vilhelmiina kirjoitti...

Toissapäivänä tuhisin liiasta lämmöstä ja tänään saatiin rakeita! Sitä saa mitä tilaa - fiiliksellä :D Toivottavasti sinne on jo helteet ehtineet! Paranemisia! ♥

jori kirjoitti...

Paranemisia kädelle =) Puutarhasi yksityiskohdat ovat aivan mahtavia =)Ja kuvakollaasit upeita =)

Tuija kirjoitti...

Pikaista paranemista Katja, ja olipa se tulehdus missä tahojaan, ikävä vaiva kuitenkin.
Mullakin on polvi alkanut taas oikuttelemaan, kun paljon kyykkii, niin se ei tykkää siitä. Eikun nappia huuleen ja vähän vähemmän juoksentelua paikasta toiseen, niin eiköhän se siitä.
Hienot kuvat on miehesi ottanut, jos sitä tarkoitit tuolla; miehesi avustuksella.
Meillä täällä on ollut upeat kelit, olet varmaan kuullut, tosin nyt on tämä viikko ollut jo epävakaisempaa, mutta meillä ei ole valitettavasti satanut vielä.
Eikun tsemppiä sulle ja toivotaan, että ilmatkin pian lämpenevät.