keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Melkein kesä

Heissan pitkästä aikaa. Meillekin on saapunut melkein kesä. Muutamana päivänä oli melkein helle ja sai nautiskella oikein kunnolla, lisää tätä kiitos :-)  Bloggailu on jäänyt todella vähiin, sillä en ole onnistunut suostuttelemaan miestäni apuhommiin. Kyllä minä tekstiä saan aikaiseksi, mutta kuvien hoitelu kameralta läppärille on hieman hankalampaa. Pitää ilmeisesti harjoitella silmäripsien räpsyttelytaitoa jotta saisi tuosta miehestä taiottua kunnon assistentin ;-)Sisähommat ovat seisoneet sillä olemme käyttäneet melkein kaiken ajan ja energian tuolla puutarhan puolella; mieheni on tehnyt kaiken työn ja minä olen katsellut vierestä sormet syyhyten. Hommaa riittää vielä vaikka muille jakaa, mutta pikkuhiljaa edistystä tapahtuu :-)


Mutta pionien kera toivottelen teille kaikille mahtavaa kesäkuun jatkoa! :-)
Terkuin, Katja

18 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Niin runsas ja viheriöivä on pihanne...Kauniin yrttitarhankin olet perustanut kauniiseen puulaatikkoon :)

Irmastiina kirjoitti...

Miksi ei voi olla kesä siellä ja täällä...kun kesä tuli sinne täällä alkoi satamaan ja lämpötila laski...:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana piha :)

-ä-

Tillikan Tupa kirjoitti...

Ihania kuvia kuitenkin! Sinulle on muuten haaste blogissani, tartut siihen sitten, kun kädet pelaa!

SisustEllen kirjoitti...

Tykkään niin tosi paljon noista pihakuvista. Niissä on mun lempparielementtejä: sinkkistä pintaa, rottinkia, vanhaa puulatikkoa, rustiikkisia ruukkuja ja kauniita kasveja - ihanaa<3
Kesäterkkuja sinne♥

sariw kirjoitti...

Oih, miten upea kukkakimppu ! Siinä on aivan huikean ihanat värit... ja niin kauniit pionit. Taitaa kimpussa olla tuoksuakin ; )
Ihanaa kun on kesä, vaikkakin välillä vähän viilempää. Sisähommat jäävät nyt vähemmälle minullakin... ehtiihän niitä tehdä sitten sadepäivänä ; )
Mukavaa viikon jatkoa !

Varpunen kirjoitti...

Ihania kuvia! Meillä kävi niin perinteisesti, että enemmän tai vähemmän hellettä oli pari viikkoa ennen lomaa ja nyt loman alkaessa myös sää viileni ainakin viisi astetta. Tyypillistä. :D

Tweety Blue kirjoitti...

Ihanan vihreä ja vehreä piha! Kyllä tuolla kelpaa nautiskella kesästä :)

Seikku kirjoitti...

sinulle on haaste blogissani, kipaise hakemassa :)

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Taas niin kauniit kuvat.

Vilhelmiina kirjoitti...

Ihana piha!! Niin rehevä!! :) Täälläkin pitäis vihdoin yrttilaatikko saada laitettua, toi teidän on ihana! josko kun mies ens ma jää lomalle... ;) niin ja ne tuhat muuta juttua! ;D Nyt niitä panoksia siellä kovemmiks, että mies alkaa ottaan assarin homman vakavammin! ;) ♡

Neiti Harmoniaa kirjoitti...

Kerrassaan ihana yrttitarha laatikossa, kaunis piha!
Kesän yksi parhaita puolia on kun saa tuoda omasta pihasta kauniita kukkia sisälle :)
Oikein mukavaa kesäkuuta sinullekin!

tiina kirjoitti...

Ihania kesäkuvia, ja pionit siellä jo kukkivat, täällä vasta nupuillaan ja kukkii yleensä kesä-heinäkuun vaihteessa. Sitä siis odotellen. :)

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Kaunis kimppu! Meillä pionit ovat vielä visusti nupullaan, mutta ehkä ensi viikolla.. Täällä eletään nyt unikkojen aikaa.

Susanna Tamminen kirjoitti...

Sitä samaa sinne toivottelen, kauniita kuvia!

Mari kirjoitti...

Kaunis puutarha ja upea tuo kimppu! Meillä kesä vissiin loppui, hellettä ja lämpöä oli kolmisen viikkoa ja nyt sataa vettä ja asteita +13, hyrr...

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne. Se meidän "melkein kesä" kääntyi sellaiseen "melkein syksyyn". Melkein myrskytuuli puhkunut jo useamman päivän eikä lämpötilakaan ole noussut pahemmin yli 15 asteen. Just kun ennätin melkein kehuskella :-)

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Kivoja noi korit joissa kukat, mukavan tunnelmallisia!