maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kulahtanut on kaunista

Minusta vanha kulahtanut puu ja sinkki on kaunista, ihan sellaista silmiä hivelevän kaunista. Mutta mitä tulee patiomme kasveihin, sanoisin että vielä on melko ankean näköistä, mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa. Pian lähdemme piipahtamaan puutarhakeskuksessa ja sieltä taatusti löytyy jotain, ainakin orvokkeja, jos ei muuta. Meidän laventeli on todella kärsineen näköinen kun on raukka joutunut seisomaan patiolla lumen, pakkasen ja tuulen armoilla. Laventelin juurella kasvoi/kasvaa hopeahärkki. Jospa ne siitä vielä virkoavat.Yrtitkin ovat melko näivettyneitä, sillä nekin nököttivät tuolla patiolla läpi talven (me olemme julmia isäntiä). Kyllä tuo timjami tuosta vielä virkoaa, uskokaa pois, se on sisukas kaveri. Kulahtanut penkki tulee jatkossa toimimaan yrttitarhana, onhan se näppärästi tuossa keittiön läheisyydessä ja auringon hellimällä paikalla.Tuon vanhan sinkkisen kastelukannun ostimme lauantaisella kaupunkireissulla ja minusta se on iiiihana. Vanha pesulauta löytyi viime kesänä Kotkasta ja koska se ei matkalaukkuihimme mahtunut, posti kuljetti sen pakettina perille :-)

Kiitos kommenteistanne edellisiin postauksiin! Nyt suuntaamme sinne puutarhakeskukseen. Otan kamerankin mukaan jotta voin myöhemmin näyttää minkälaiset houkutukset täällä on tarjolla...
Terkuin, Katja

19 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kyllä kasvit varmasti virkoavat, kun vaan lämpöä ja vettä saavat...:)
Aivan ihannia puulaatikoitakin näyttää olevan...

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Ihania "kulahtaneita" juttuja oot löytänyt : ) Ja muutenkin teillä on aivan upea puutarha, se hieno tammikin!
Juu, laita ehdottomasti kuvia sieltä puutarhakeskukselta, varmaan alkaa sitten pihakuume nousta täälläkin niiden kuvien kautta : )

Anonyymi kirjoitti...

Iiiiihanat kuvat !!! Wau!

-ä-

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Just kauniita kuvia!
Teillä näyttää olevan kevät jo pitkällä.

Ansku kirjoitti...

Ihanat kuvat ja mikä rosoisuus. Täällä kaikki on vielä lumen peitossa, pihalla ei voi tehdä vielä mitään puutarhahommia! Onneksi sentäs räystäistä tippuu jo vesi, kun aurinko lämmittää....

Eeviregina kirjoitti...

Ihan samoja lemppareita sulla kuin mullakin. Kaikki vanha, kulahtanut ja "hajoamispisteessä oleva" ovat ihan parasta pihasisustusta!
Innolla odotan puutarhamyymälän kuvia.
Täällä ei voi muuta kuin vasta suunnitella pihatöitä, puiden kaatoa ja kevätkukkien istuttamista. Mutta kaikki aikanaan...
Onko pyykkilaudassasi minkään firman nimeä? Jos sen olisi tehnyt Renlund Kokkola-Gamla Karleby, niin anoppini oli aikoinaan siellä töissä!
Mukavaa viimeistä vapaapäivää!

Maanvaiva kirjoitti...

Ihania tavaroita! Kelpais kaikki meidänkin partsille, jopa toi timjami :))

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Me olemme viettäneet koko päivän ulkona. Ensin puutarhakeskus, jossa lähti hieman lapasesta (mutta kun siellä oli kaikkea IHANAA) ja sen jälkeen tuolla patiolla laittamassa kukkia & kasveja ym paikoilleen.

Meillä on ollut tänään UPEA auringonpaiste ja nyt kasvoja ihan kivistää, vaikka olikin hieman aurinkosuojaa... Olisiko tämä nyt se kevät?!? Sopii toivoa :-)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Eeviregina: Pyykkilaudan yläosan tekstistä en saa ihan selvää, mutta alla lukee "SALO" :-)

Ellis kirjoitti...

Täälläkin tykätään kaikesta sopivasti kulahtaneesta :)
Ihanan keväisen näköistä siellä jo on.
Kivaa huhtikuuta!

Hilma kirjoitti...

Oi, juuri nuo kulahtaneet pinnat ja esineet on niin minunkin makuuni! Onpa teillä mukavia paikkoja siellä joista tehdä löytöjä. Kyllä niin jo haluttaisi kaivella kukkapenkkejä, onneks nyt on sipulikukat:)

Sandra kirjoitti...

Sinulle olisi tunnustus blogissani :)

Minttu kirjoitti...

Ihanalta näyttää minustakin kaikki vanha ja kulahtanut! ♥

Voin vain kuvitella kuinka kauniilta näyttää puutarhassanne sitten kun kasvit pääsevät kunnolla alkuun. Hyvältä kun näyttää jo nytkin, :)

Meidän mökin vintiltä löytyi samanlainen pesulauta kuin teillä, ja se komeilee kesäisin mökin kuistin seinällä. Kotiinkin haluaisin samanlaisen.

Ja juu ei, enpä ole vielä saanut sitä smanlaista tuolia... ;D

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kauniita esineitä ja näkymiä. Pidän kovasti.

Vilhelmiina kirjoitti...

Kulahtanut on kaunista! Niissä on enemmän tunnetta!! Nuo laatikot ovat aivan ihania, ja tietty tuo kannu! :) Siellä näyttää niin ihanan keväiselle, oikealla keväälle! :)

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Kauniita esineitä ja kuvia. Minäkin tykkään sinkkisistä esineistä puutarhassa. Mulla on tuollainen pyykkilauta autotallissa. Odottelee vielä paikkaansa.

SisustEllen kirjoitti...

Oioi ihanuus, mitä kuvia! Vanha puu ja sinkki ovat minunkin suosikkejani ja sinulla näkyy olevan noita ihania puulaatikoitakin ja kaikkea muutakin kaunista<3 Olipa kiva tulla taas kyläilemään blogissasi♥

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Odotan niiiin niitä kuvia sieltä puutarhakeskukselta!! =)

Niina Valkonen kirjoitti...

Ah niin ihania tavaroita. <3 Voisin niin kuvitella T:n sanat; Hirveitä homeisia romuja! Hah, jotkut vain ei pysty ymmärtämään!


Mukavaa viikonjatkoa! Voikun täälläkin nuo lumet sulaisi niin pääsisi pihalle tekemään kaikkia ihania juttuja!