torstai 4. huhtikuuta 2013

Hengissä ollaan

Heips. Ajattelin tulla pikaisesti kertomaan että hengissä ollaan. Ei ole yksinkertaisesti riittänyt aika tai energia bloggailuun tällä viikolla. Töissä on sellainen tappotahti päällä että jos ei pian hieman hellitä minut voi kärrätä suoraan makkaratehtaalle metvurstipötkön täytteeksi. Ylitöiksi mennyt joka päivä ja tietokonetta on saanut hakata kuin heikkopäinen. Särkylääkkeiden avulla menty tämä päivä; eli päätä kiristää ja niska-hartiaseutu huutaa hoosiannaa. Onneksi maanantaille on varattuna fysioterapiasessio ensiavuksi... phew.


Kävimme maanantaina siellä puutarhakeskuksessa ja ohessa maanantaisia tunnelmia patioltamme, eli kevään ensimmäiset kukkaset tuli hommattua. Kukkaruukut kuurataan puhtaaksi kunhan ehditään :-) Ja mies vietti muutaman tovin pylly pystyssä tuolla puutarhan puolellakin.
Mutta palailen uudella tarmolla blogilandian (ja sen lupaamani arvonnan) pariin kunhan elämä taas voittaa. Oikein hyvää loppuviikkoa teille kaikille:-)
Terkuin, Katja

15 kommenttia:

nieinda kirjoitti...

Voi ei! Niska- ja hartiasäryt on ikäviä, pistää koko kropan lukkoon! Koitahan rentoutua ja selvitä työkiireistä niin helpottaa. Onneksi viikonloppukin jo tulee.:)

Mervi kirjoitti...

Ihana tunnelma teidän patiolla! Innolla odotan lisäkuvia. Voimia loppuviikkoon!

Minttu kirjoitti...

No voi sentään, niskahartiakivut lisättynä päänsäryllä ei kiva!

Meillä kanssa oli sellainen päivä tänään töissä että oksat pois! Ja kotona vielä sen jälkeen lattianpesua, karvakorvat oli tehneet hiukan lisäduunia!

Ihania kukkasia ja kuvia puutarhasta! ♥ Noita valkoisia pelliksiä oli tarjouksessa täällä, mutta en kyllä uskalla vielä ostella, yöllä kun on pakkasta 10 astetta.
Ja teillä siellä Hollannissa on roolit selvästi sekaisin, meillä Suomessa ne on Rouvat jotka puutarhassa kuokkii pylly pytyssä, ;D

Kivaa loppuviikkoa, ja koitahan ottaa rennosti, onhan viikonloppu jo melkein täällä...

Tarjas Snowland kirjoitti...

Ihania kuvia olet saanut aikaiseksi kaiken hässäkän keskellä :)!

Intianminttu kirjoitti...

Kiva, että jaksoit postata, vaikka olo onkin väsy, mutta kuvasi antoivat puolestaan iloa minun päivääni ja voimia loppuviikkoon, joten kiitos :)

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Tsemppiä ja jaksamista! Ihanan keväisiä kuvia.

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Yhdyn edellisiin kommentoijiin. Kauniita keväisiä kuvia. Toivottavasti työkiireesi helpottavat hieman jatkossa ja saat vaivoihisi avun fysioterapiassa.

Eeviregina kirjoitti...

Ensimmäiset kevätkukkaset on niin parhaita!
Muakin nauratti tuo kuva miehestäsi, meilläkin se olen minä joka tuolla pihalla kaivan ja pyllistelen!
Voimia vielä viimeiseen päivään, kohta koittaa viikonloppu!

Vilhelmiina kirjoitti...

Hyvä että on fyssari tiedossa, muuten noista voi saada ikävän pitemmän aikasen seuralaisen. Ite kanssa käy fyssassa selkäjumien takia, hieman alko pelottamaan kun alko tunto hävitä pitkin kroppaa. Mutta sieltä saa kyllä huippu ohjeet ja apua! :) Jaksamista! :) Ja kylläpä piristää nähdä jo oikeita ulkokukkia! <3

Mari kirjoitti...

Koitahan saada niskasi ja hartiasi kuntoon, ikävä vaiva, tiedän :(

Kauniita kukkia! Voi kun mekin jo pääsisimme laittamaan niitä...

Hyvää viikonloppua :)

Neiti Harmoniaa kirjoitti...

Tsemppiä ja toivottavasti kohta hellittää, muista levätä :) Ihanat kuvat patiolta, niin odotan pihalle pääsyä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kukat! Voi kunpa voisi jo laittaa orvokit ulos..narsissit paleltuivat saman tien, täällä joutuu odottamaan vielä varmaan viikkoja, ennen kuin kukat saa ulos..blääh !

-ä-

Anonyymi kirjoitti...

...ja tsemppiä työssä jaksamiseen <3

-ä-

Aino-Kaisa Leskinen kirjoitti...

Niin suloiselta näyttää!!
Voimia ja aurinkoa myös viikonlopulle :))

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Selvisin hengissä tästä viikosta. Ensi viikolla kiire jatkuu, mutta tappotahti vaihtuu vain sellaiseksi normaaliksi kiireeksi...

Niska on tosi auts ja jokin hermokin lapaluun alla vihoittelee, joten lepoa tarvitaan. Tekisi NIIN mieli bloggailla, mutta pakko ottaa järki käteen. Terveys ja oma kroppa ensin :-)

Aurinko paistaa ja tästä taitaa tulla mahtava kevätpäivä, jee :-)