keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Viisi vuotta!

Normaalisti en viikolla ehdi postailemaan, mutta nyt oli hieman niin kuin pakko. Blogini nimittäin täyttää tänään kokonaiset viisi vuotta! Aika on mennyt uskomattoman nopeasti. Sekä kotimme että blogini ovat näiden vuosien saatossa käyneet läpi melkoisen muodonmuutoksen. Kun muutin tähän taloon vuonna 2005, mieheni oli asunut tässä jo muutaman vuoden ja paikka oli melko perinteinen poikamiesboxi, eli sisustus oli pääasiassa mustaa, tummanruskeata ja tummansinistä. Siitä se muutosleikki sitten pikkuhiljaa lähti liikkeelle ja suurimman sysäyksen muutosleikkiin antoi tämä blogimaailma (johon tutustuin siis vuonna 2007) ja kaikki ihanat kodit täällä, eli kaunis kiitos teille kaikille! :-)


Tulla lujaksi, pysyä pehmeänä.
Siinä on haavetta kylliksi yhdelle elämälle!
- Tommy Tabermann -


Aino-Kaisa Kaunis Elämä blogista heitti haasteella, jonka otan vastaan, mutta siitä enemmän seuraavassa postauksessa :-)

Hyvää Itsenäisyyspäivän aattoa ja Itsenäisyyspäivää teille kaikille! Alankomaissa asuville voi myös toivotella hyvää Sinterklaasia.

PS. Ja huomasin juuri että Ira Ira's blogista antoi tunnustuksen, josta lämmin kiitos ja syvä kumarrus! Jaan tunnustuksen eteenpäin kunhan saan sääntöjen mukaisen blogilistan selvitettyä ;-)

6 kommenttia:

Intianminttu kirjoitti...

Onnittelut! Täällä on aivan ihanaa vierailla. Kuviesi perusteella teillä on harmonista ja persoonallista!

Irmastiina kirjoitti...

Onnea!
Mahtava saavutus tuo viisi vuotta...)
Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle!

Mari kirjoitti...

Onnea viisivuotiaalle! Ja samalla Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 5 v. <3 <3 <3

-ä-

Ira kirjoitti...

Nuo Tommy Tabermannin sanat ovat osuvat. ♥

Onnea 5 -vuotiaalle!

Katja - Bag End kirjoitti...

5-vuotias kiittää ja kumartaa :-)

Mutta nyt takaisi elävän draaman pariin; meidän boileri aiheuttaa parhaillaan hieman harmaita hiuksia ja vuotavia sisäkattoja :-/