sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Viikonlopun viimeisiä

Viikonlopun viimeisiä tunteja viedään. Huomenna olisi aloitus ihka uudessa toimistossa Haagin keskustassa, jonne työnantaja muutti tämän viikonlopun aikana. Taitaa tulla melko kaaottinen päivä muuttolaatikoiden ja mahdollisten IT-ongelmien keskellä, mutta eiköhän se siitä :-)

Eilen sain raahattua mieheni Amsterdamiin antiikki-/ brocantemessuille, jotka pidettiin vanhassa upeassa kirkossa (Posthoornkerk). Muutama kiva pieni juttu tarttui mukaan, mutta niistä enemmän seuraavalla kerralla. Jonkin aikaa piti jankata ennen kuin mies suostui lähtemään, sillä vaikka hän on aina tykännyt Amsterdamista, niin nykyään hän välttelee kaupunkia kuin ruttoa valitellen sen olevan aivan liian vilkas ja täynnä turisteja. Tottahan tuo on. Mutta katu jonne olimme menossa on aina ollut hiljaisempi eikä niin turistien suosiossa ja sillä verukkeella sain hänet lähtemään. Yllätys oli suuri kun saavuimme sinne ja hyvä kun mahduimme kävelemään turistipaljoudelta. Ihmettelin mistä peijakkaasta on kyse kunnes kuulin että ko. katu on tänä vuonna saanut "Alankomaiden kivoin ostoskatu" palkinnon. Että silleen :-)

Tuli ostettua tällaiset sokerisen romanttiset ruusuvalotHyvää ja tunnelmallista marraskuun jatkoa! Pysykää lämpiminä :-)

8 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Ihanat valot, niin kauniit. Ei tuollaisia varmaankaan meiltä täältä Suomesta löydy...

Irmastiina kirjoitti...

Ihanat valot!
Mahtaisikohan täältä tuollaisia löytää. En ainakaan ole missään nähnyt.

Katja - Bag End kirjoitti...

Täällä alkaa olemaan tarjolla jos jonkinlaista valohärpäkkää. Eiköhän tämä villitys rantaudu pian Suomeenkin :-) Tämä aika on niin pimeätä että kynttilöitä ja valosarjoja ei voi olla liikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi kuinka ihanat noi rusuvalot on !! Muutkin kuvat ovat kauniita!

-ä-

Marjo kirjoitti...

Aivan ihanat ruusuvalot, saispa noita Suomestakin, mut ei vielä...

Sirkka kirjoitti...

Kauneimmat ruusuvalot,
ai että kivoin ostoskatu sen kyllä uskon!
Olet niin kauniisti laittanut valot esille ja onnistunut hyvin samaan kuvankin niistä.
Itse olen myös tyytyväinen ostamaani kukkavaloihin, mutta en onnistu saamaan niistä sellaista kuvaa kun haluaisin, mutta näytän ne kumminkin seuraavalla kerralla:)

Mukavaa viikonloppua sinulle ja kerrohan terveisiä!

Eeviregina kirjoitti...

Arvaa vaan, olisko ihanaa päästä sinne "kivoimmalle ostoskadulle" täältä pimeyden ja synkkyden keskeltä! Ja jotain uusia valoja olis kyllä kiva saada.
Joskus ostin Saksasta isoja värillisiä tähtiä, niitä ei silloin vielä täälläpäin ollut.
Tänään on ekat joulumessut kierrelty, tästä se tunnelma alkaa!
Mukavaa marraskuun loppua ja joulukuun alkua!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Marjo, Sirkka ja Eeviregina :-)

Synkkää on täälläkin päässä, mutta kynttilät ja valot auttavat :-) Kiireinen viikko taasen ollut ja viikonloput menevät aivan liian nopeasti... Joulumessut olisi kiva! Minä haaveilein Maastrichtin joulumarkkinoista. Harmi vain että Maastricht on meistä sen verran kaukana että siellä ei oikein yhden päivän aikana ehdi piipahtaa; pitäisi ainakin yksi yö viettää hotellissa. Mutta joku päivä! :-)