sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Takki tyhjä

Jälleen yksi kiireinen työviikko takana. Minä kuulkaas odotan niin kovasti joulua! Mutta juuri tällä hetkellä odotan joulua melkein enemmän sen vuoksi että on töistä 5 päivää vapaata ja myös uuden vuoden yhteydessä on 4 päivää vapaata. Viimeiset pari kuukautta on ollut sen verran kiirettä että alkaa olla takki melko tyhjä. Tuntuu että tavallinen viikonloppu ei enää riitä lataamaan akkuja, vaan tarvitaan järeämpiä toimia. En ole ehtinyt teidänkään blogeissa vierailla, joten pienen anteeksipyynnön olen velkaa.


Edellisessä postauksessa mainitsin ne Amsterdamin antiikki- ja brocantemarkkinat. Ostin sieltä tällaiset kauniit vanhat rukouskirjat vuodelta 1881 aivan pilkkahintaan; en meinannut uskoa korviani kun myyjä pyysi niistä vain 5 euroa per kirja. Myöskin tuo vanha sievä suurennuslasi ja kynttilänjalka tarttuivat mukaan; meillä alkaa muuten olla niin sairas määrä kynttilänjalkoja, että jonkinlainen vieroitushoito olisi paikallaan :-)


Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille! Minä taidan alkaa väsäämään joulukortteja; kunnianhimoisena haaveena on yrittää ehtiä tehdä ne ihan itse tänä vuonna. Katsotaan kuis käy :-)

8 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Ihania löytöjä!
Eihän kynttilänjalkoja voi koskaan olla liikaa...?
Hyvää alkavaa viikkoa sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että kuinka ihania ostoksia !!Tuo nahkakantinen kirja, jossa on "läppä" vai mikä se nyt onkaan..on erkoinen, en ole ikinä nähnyt tuollaista !
Koita jaksaa vielä muutama viikko, niin pääset nauttimaan joulunpyhistä.

-ä-

Intianminttu kirjoitti...

Samat tunnelmat täällä päin. Juuri mietin tänään, kun viikonloppukin vierähti tiiviisti kurssilla, että kyllä se joululoma saisi jo koittaa...kohta ei jaksa enää mitään, jos ei saa kunnolla huilia tekemättä yhtikäs mitään. Sitäkin oloa, lorvimista, joskus tarvitaan! Tsemppiä ja onnittelut aivan ihastuttavista kirppisostoksista!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Minttu: sitähän minä aina yritän väittää miehelleni, että niitä kynttilänjalkoja ei voi olla liikaa. Mutta nyt kun ei tahdo kaappitila enää riittää, niin pakko myöntää että hieman överiksi on mennyt ;-)

@äiti: Juu, yritetään jaksaa. Ensi viikonloppu on onneksi päivän pidempi sillä maanantai on vapaa, huh.

@Intianminttu: Ihan just niin. Mulla alkaa olla pääkoppa ihan purua täynnä, yleisen väsymyksen syytä varmaan. Odotetaan sitä joulubreikkiä ja nautitaan sitten hyvin ansaitusta lepotauosta :-)

Sirkka kirjoitti...

Sydän pysähtyneenä tai ainakin melkein katson kauniita hankintojasi<3
ja onneksi ei pysähtynyt sillä nyt saan nauttia niiden katselusta.
Varsinkin kauniit nahkakantiset rukouskirjat ovat tosi mielenkiintoiset ja siis olivat todella edulliset.
Hieno asetelma.
Juupa kynttilänjalkoja on kyllä meilläkin enemmän kuin tarpeeksi.
Kiire töissä on kyllä stressaavaa, sen olen kokenut, mutta nyt helpottaa kun olen kotona ja nautin kiittäen jokaisesta päivästä.

Lämmin halaus ja jaksuja sinulle, pian ne vapaat ovat tässä ja nyt:)

Eeviregina kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt ja tosi halvalla!
Eihän kynttilänjalkoja voi olla liikaa... niiden säilyttäminen on kyllä hankalaa, kun niitä ei saa mitenkään sisäkkäin!
Vielä muutama viikko ja sitten alkaa ansaittu loma. Meillä odotellaan lunta, koristellaan sisällä ja pihalla valoilla, tuunaillaan ja tuoksutellaan ekoilla hyasinteilla.
Mukavaa joulukuuta!

Mari kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt! Takki alkaa olla täälläkin tyhjä, ensi viikolla on onneksi to ja pe vapaata itsenäisyyspäivän vuoksi. Ja sitten onkin enää kaksi viikkoa ja joulu koittaa :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Sirkka, Eeviregina ja Mari!

Nyt viettelen onneksi pidempää viikonloppua sillä maanatai on vapaa. Kyllä ne joulupyhätkin sieltä vielä tulevat :-)

Ja kauden 1. hyasinttia tuoksuttelen minäkin, ihanaa. Olisi pitänyt tänään ostaa lisää, mutta kuinkas ollakaan... unohdin :-)