sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Pieniä projekteja

Pieniä maalausprojekteja riittää aina. Viimeisin pikkuprojekti on ruokapöydällä oleva iso puutarjotin, joka oli alunperin tummanruskea ja kuljeksi vuosia tuolla ulkovajan nurkissa. Pari kerrosta valkoista maalia ja siitä tuli vihdoinkin sisäsiisti. Ja unohdin tietysti ottaa siitä kuvan ennen maalausta! :-)

Yläkuvan ihanasti kulahtaneen kynttilänjalan löysin viime kesänä Porvoosta. Alakuvien puiset kynttilänjalat on ostettu muutamilla euroilla kirpputoreilta ja törmäsivät tietysti meille tullessaan ensimmäisenä maalisutiin :-) No 2 -laatan omaava kynttilänjalka maksoi kokonaiset 50 senttiä. Musta metallinen pöytäkynttilänjalka on Jeanne d'Arcin ja ostettu Verrassend Goed putiikista Haarlemista.


Viikon päästä maanantaina alkaa sitten hieman isompi projekti, sillä alakerran WC ja minieteinen kokevat melkein täysremontin. Kaaoksen pitäisi kestää vain pari päivää, mutta katsotaan miten homma etenee. Putkimies hoitaa WC:n ja lavuaarin hanoineen, laatoittaja uuden laattalattian ja itse aiomme maalata WC:n seinän. Kyllä siitä jossain vaiheessa valmista tulee :-)

Hyvää alkavaa viikkoa ja kiitos vielä onnentoivotuksista! :-)

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kaunis tuli tarjottimesta! Ja nuo kynttilänjalat on kaikki ihania :)
Mukavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä teillä on niiiin kaunis koti..ihana<3
.ä-

Anonyymi kirjoitti...

Tänne tuli talvi! Mittari näytti aamulla -18!! Hrrrr1
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Tänne on myös luvattu kunnon kylmiä talvisäitä ensi viikoksi! Kunhan ei vain sada lunta... en meinaan juuri tähän rakoon kaipaisi jumalatonta julkisen (ja muun) liikenteen kaaosta. Katsotaan kuis käy.

Sirkka kirjoitti...

Oi että sinä aina yllätät näillä kauniilla kuvillasi.
Tarjotin on tosi hyvä ja se on totta kun ei aina muista näyttää ennen...
kynttilän jalat ovat myös huikean kauniit ja edulliset...voiko enää mitään saadakkaan tuohon hintaan.
Hyvin olet onnistunut ne maalaaman, pidän paljon.Kaunis kokonaisuus huoneesta.
Paljon onnea tulevaan WC ja eteisen projektiin ja muista vaikka siinä saattaisikin kestää kauemmin, siis rempassa, niin hyvä tulee ja hyvää on kiva odottaa!
Oikein hyvää viikonlopun jatkoa ja mammallesi lämpimät terveiset, kuin myös kisuille:)