sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kevättä kohden

Kun tätä kirjoittelen kello on jo 17.00 ja vielä on melko valoisaa. Ihanaa kun päivät pikkuhiljaa pitenevät; kevättä kohden olemme selvästi menossa. Meille on tosin ensi viikolle luvattu ihan kunnon talvisia kelejä; lämpötilat laskevat pakkasen puolelle ja luntakin saattaa sadella. Lumi olisi muuten oikein mukavaa, mutta täällä Alankomaissa jo muutama hiutale saa koko maan liikenteen täydelliseen kaaokseen. Kuljen työmatkat junalla ja yritä siinä sitten matkustaa kun melkein kaikki junat on peruttu niiden muutaman hiutaleen vuoksi ;-)


Huomenna maanantaina alkaa meillä sitten alakerran WC:n ja minieteisen remontti. Jos homma sujuu kaikkien taiteen sääntöjen mukaan operaatiossa ei pitäisi mennä kuin pari päivää (plus seinien maalaus sitten kun ennätämme), mutta katsotaan nyt. Peukut pystyssä.

Maalisuti on tänäänkin hieman heilunut; muutamat kukkaruukut ja -vaasit saivat freesimmän värin pintaansa, mutta niistä ehkä myöhemmin. Kuvien valkoisen puutarjottimen ostin Verrassend Goedin alennysmyynnistä 5 eurolla. Just passelin kokoinen tuolle olohuoneen kahvipöydälle.


Taasen toivottelen oikein hyvää alkavaa viikkoa! Siellä Suomen päässä taitaa oikein kunnon pakkaset paukkua tällä hetkellä. Pysykää lämpiminä! :-)

7 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihana tarjotin...
Pidetään peukkuja, että remontti menee sujuvasti...☺

Täällä Lounais-Suomessa on tällä hetkellä pakkasta noin 10 astetta, mutta ensiviikoksi luvattu kiristyvää pakkasta...minulle tämä olisi riittänyt mainiosti...☺

Minttu kirjoitti...

Ihania kuvia!
Täällä pakkaset paukkuu 20 asteessa ja ensi viikolle on luvattu vielä kiristyvämpää...

Mari kirjoitti...

Kaunis tarjotin asetelmineen! Täällä pakkasta -24, yäks... Mutta päivät pitenee ja aurinko jo paistaa päivällä niin komeasti.
Mukavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Nättiä taas ja noi sohvatyynyt "92" ovat ihania!
Tsemppiä remppaan;)
-ä-

Maarit kirjoitti...

Eksyin ekaa kertaa blogiisi. Ihana ja eksyn kyllä toistekkin. :D Meillä on olohuoneen uudelleen sisustus menossa paraikaa ja jo monta ajatusta syttyi blogiasi katsoessa.

Lovviisa kirjoitti...

Kyllä tosiaanki pakkaset helisee...Nytkin jottain -27. Mutta etteenpäin sannois mummo lumessa :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne :-)

Juuri kun ennätin sanoa että kevättä kohden olemme menossa, niin eiköhän se talvi vihdoin saapunut. Pakkasta ollut koko viikon ja eilen satoi luntakin. Taitaa juuri tällä hetkellä vedellä kylmintä talvea sitten 50-luvun.

Taidan jatkossa pitää suun supussa ;-)