tiistai 7. joulukuuta 2010

Christmas preparations, part 2

Preparations continue. This year I have used loads of natural materials, like flowers, cones and cinnamon sticks. When we get closer to Christmas I will bring in some ivy, holly and eucalyptus and decorate few candlesticks and chandeliers with them. And of course we still need to get that bigger Christmas tree... hopefully tomorrow :-)


Poinsettia (Joulutähti) might not be one of my favourite Christmas flowers, but still I always have to have one; white of course :-)


This was our view yesterday, on 6th December, almost all the snow had already melted and today there is nothing left. It has been foggy, dark, gloomy and pretty miserable. Please... let it snow, let it snow, let it snow.


Ja minäkin pääsin eilen näkemään Itsenäisyyspäivän juhlat, kiitos Yle Areenan maailmanlaajuisen lähetyksen. Iskin vielä läppärin televisioon kiinni ja sain katsottua pukuloistoa ihan kunnon tv-ruudusta :-) Hollantilainen mieheni oli hieman huvittunut koko touhusta, mutta en antanut sen häiritä ;-) Paljon kauniita pukuja eikä onneksi kovin montaa ylilyöntiä. Onnea vielä kerran 93-vuotiaalle itsenäiselle Suomi-neidolle!

8 kommenttia:

Henrietta kirjoitti...

Eihän tätä meidän hössötystä ymmärrä kukaan ulkomaalainen:) Mutta tää taitaa olla Suomen ainoa happening jossa näkee hienoja asuja. Yksi ruottalainen totesi että Nobel-juhlat ovat siellä vähän sama homma että kansa katsoo kotisohvalta televisiosta pukujuhlaa. Mutta tosi kiva että ulkosuomalaisetkin voi nykyään seurata Areenan kautta näitä, ja ilmeisesti Areena jaksoi pyöriä vai, ettei kaatunut liiasta rasituksesta!
ps. Ihanan asetelma ekassa kuvassa

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia!
Minä katsoin juhlia alle puoli tuntia, sitten kyllästyin..nyt lehdet ovat täynnä kaikenmaailman äänestyksiä kauneimmasta puvusta tai komeimmasta parista, blääh:)
Täällä muuten alkaa olla lunta melkein yhtä paljon kuin viime vuonna samaan aikaan!
-ä-

Krisse kirjoitti...

kaunista...

Anonyymi kirjoitti...

Moi taas!
Tänne on luvattu ensi yöksi oikein kunnon lumimyrskyä!!!Huh, lunta on nyt jo tarpeeksi. Mun vanha rautainen pullokori on pihalla (muistat varmaan) se on aika iso, mutta siitä näkyy enää 10-15 cm! Viikonloppuun mennessä se on kokonaan lumen alla.
-ä-

Anonyymi kirjoitti...

Lumitiedoitus:
Pullokoria ei enää näy, eli lunta on yli puoli metriä!!Ja lisää tulee kaiken aikaa!
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Ja täällä ei ole enää tippaakaan lunta. AIVAN kaikki lumet sulaneet pois...

Anonyymi kirjoitti...

Täällä alkaa olla jo vähän kaoottinen tunnelma lumen takia..kaunistahan tuolla ulkona on, mutta jo riittää!
-ä-

Gloria kirjoitti...

Hola Katya! Tu blog es muy encantador!!! Estuve con mi hijo sólo un día en tu tierra, en Helsinski. Me gustó conocerla! Te mando un beso, Y Feliz Navidad! Me gusta ese aroma a canela!Desde la Argentina, Gloria.