perjantai 10. syyskuuta 2010

Odotuspeliä / A Waiting Game

Meillä on pieni odotuspeli käynnissä ja kärsivällisyyttä tarvitaan. Vierashuoneemme on vielä vaiheessa ja yläkerta edelleen "pienoisessa" kaaoksessa, mutta edistystä on tosin tapahtunut. Appiukkoni, kätevästi sekä puuseppä että arkkitehti, on luvannut rakentaa vierashuoneen sängyn mittatilaustyönä. Viime viikonloppuna hän kävi mittailemassa tilat, teki piirustukset (hän tekee kaiken aina niin perusteellisesti) ja jopa tilasi materiaalit. Nyt sitten odottelemme materiaalien saapumista että pääsemme jatkamaan... Tuntuu melkein ikuisuusprojektilta tällä hetkellä, mutta tiedän että kunhan materiaalit saapuvat appiukko hoitaa homman loppuun aika pikaisesti ja sitten pääsen vihdoinkin sisustamaan huonetta. Tuskin maltan odottaa :-) Huone on tosin niin pikkiriikkinen että sisustamisessa ei mene kovin kauaa, mutta ilo se on pienikin ilo :-)


We have a small waiting game going on and some patience is required. Our guestroom is still not finished and upstairs is "slightly" chaotic at the moment, but we have made some progress. My father-in-law, a carpenter and an architect, has promised to build the bed and last weekend he came over, took measurements, made drawings and even ordered the material. Now we just have to wait for the material to arrive and then we can continue... Right now it feels like a never ending project, but I know that once the material arrives, he will finish the project pretty quick and then I can finally start to decorate the room. I can hardly wait :-)Hyvää viikonloppua! Have a great weekend!

9 kommenttia:

Henrietta kirjoitti...

Vaihdetaanko appiukkoja.Mun appiukko kun tekee jotain kaikki toivoo et se ei tekis mitään koska se vaan hutasee ja jälki karmeeta.Onneksi on poikansa taas perfektionisti rakennuspuuhissa.
Hyviä viikonloppuja sateita odotettavissa espooseen,mites siellä ilmat pitelee?

Katja - Bag End kirjoitti...

Appiukko on tosiaan hyvin perusteellinen. Mitä tahansa hän rakentaa meille, pientäkin, hän aina tekee kunnon piirustukset ennen kuin rupeaa hommiin :-) En mä edes tätä sänkyä häntä pyytänyt tekemään, ajattelin että on auttanut meitä jo niin paljon etten kehtaa, mutta itse hän ehdotti ja tarjoutui.

Tänään paistelee onneksi aurinko, alkuviikko oli melkein pelkkää sadetta. Nyt olen tuolla ulkona heilunut valkoisen spraymaalipurkin kanssa, näin säiden salliessa :-)

Mari kirjoitti...

Ompas ihana appiukko! Minun appeni sairastaa alzhaimerin tautia :( Kaunis asetelma kuvissa... Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää kannattaa odottaa:))
Kauniita kuvia!
-ä-

Krisse kirjoitti...

Onni on omistaa kätevä sukulaismies...
Kuvia odotellen..
-Krisse-

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kuvia odottelen minäkin:)
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

No ensin pitää rakentaa se sänky :-) Materiaaleja vielä odotellaan...

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kauniita kuvia ja asetelmia!

On tosiaankin kivaa, kun on joku läheinen, joka on kätevä käsistään.

Blogissani on sinulle tunnustus-asiaa.

Mukavaa keskiviikko-iltaa sinulle!!

Marianne kirjoitti...

Like Marianne, i have seen these in pubs in the Netherlands. I always thought they were used to save money in. Some sport clubs have a savings club, they save money to do things together. For instance go on vacation or a day out. This way they don't have to cough up a large sum if they want to do something.
So whenever they are in the pub they put in some money.
Bye,
Marianne (I am a namesake of Songbird)