lauantai 14. helmikuuta 2009

Blog break / Blogitaukoa

I suppose you have already guessed I am having a break from blogging. This break is not voluntary though, but due to some neck problems. My partner has helped me a great deal during the past year by being my "personal secretary" (or a man-slave according to him), but I wanted to give him a break from his secretarial duties ;-)


I will post every now and then and visit your blogs of course, but at the moment I am not be able to comment much at all. I hope you will understand :-)


Olen ollut pienellä blogitauolla, kuten olette varmaan huomanneet. Tauko ei tosiaankaan ole vapaaehtoinen, vaan johtuu erittäin pahoista niska-hartiaseudun vaivoista, jotka ovat pakottaneet minut olemaan sairaslomalla jo jonkin aikaa. Välillä palailin jo töihinkin, mutta sitten tilanne taas paheni. Mieheni on auttanut minua valtavasti viimeisen vuoden aikana olemalla "henkilökohtainen sihteerini" (tai hänen mukaansa orjani), mutta halusin antaa hänellekin hieman lomaa sihteerintehtävistä ;-)


Jatkossa postailen silloin tällöin ja vierailen tietenkin blogeissanne, mutta en pysty kommentoimaan juuri laisinkaan ennen kuin terveydentilani hieman kohenee. Eli tässä oli lyhyesti "mykkäkouluni" syyt, toivottavasti ymmärrätte :-)

17 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Ymmärretäänhän me:) Ja parasta olisikin pysytellä aika hiljakseen, nopeasti vierähtää tunti koneella, ihan kuin huomaamatta..
Tuo peili on ihana kuten muutkin tavarat:))

mimosamamma kirjoitti...

Kenen kirjoittamia nuo kirjeet ovat?

Katja - Bag End kirjoitti...

Etkös muista... kortit ovat Taavetin (sun isoisän, mun isoisoisän) kirjoittamia Eelis-sedälle vuonna 1914 :-)

mimosamamma kirjoitti...

Juu, nyt muistan!

Mari kirjoitti...

Voi vitsi, nuo on ikäviä nuo niska-hartia ongelmat :(
Hyvää Ystävänpäivän iltaa!

Marianne@Songbirdisnesting kirjoitti...

Nice to hear from you, I was wondering were you got to. I am sorry to hear about your health problems. Take good care of yourself and heal well, and we will be waiting here for you when you can blog again.

rosabeer kirjoitti...

Hi Katja, nice to here from you again. I hope it will soon go better with your health.
Take good care of yourself.
Greetings and a hug.

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Huilaileppas niin että saat itsesi kuntoon.

Oikein hyvää kevään odotusta sinulle ja J:lle..

elina kirjoitti...

Hei,
Mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa. Kurjaa vaan nuo kipusi ja sairaslomasi, toivottavasti pian helpottaa. Koneella ei tosiaankaan voi istua, jos niska on kipeä. Hoida nyt vaan itseäsi ja lepää, me täällä odottelemme paranemistasi, jos sitten taas jaksat kirjoitella meille.
Yritä nauttia keväästä ja valosta, parane pian. t.elina

jaana kirjoitti...

Voi kurjuus!
Tunnen suurta sympatiaa sinua kohtaan!!!!

Tsemppiä sinulle!!!!

Hanna kirjoitti...

No voihan nenä, tosi kurjalta kuulostaa! Mutta oli mukava käydä pitkästä aikaa blogissasi, kauniita kuvia olit laittanut! Kaikkea hyvää toivon sinulle, voimia ja paranemisia :)

olivieno kirjoitti...

Parempia aikoja toivottelemassa...

j.k.o.n kirjoitti...

Hei! Blogiton lukija lähestyy: mitä mielettömiä marraskuun kuvia! Vesi, vihreys ja alkutalven kirpeys!

Rakastan Sapokkaa, siellä käyn aina, kun käyn Kotkassa äidin luona. Bag End ja Bilbo kavereineen myös lähellä sydäntä...

mimosamamma kirjoitti...

Lapsilla hiihtis ja minullakin lomaa koulukuskauksista...tylsää on tämäkin:))Täällä on upeat kelit, pari astetta pakkasta ja hiljalleen satelee lunta, pitäisi riuhtaista itsensä kunnon lenkille!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitoksia kiitoksia kommenteistanne! Ikävä on tätä blogimaailmaa, mutta piti ottaa tiukka linja käyttöön. Kyllä minä vielä palaan kunnolla linjoille :-) Hyvää viikonloppua kaikille!

Sirkka kirjoitti...

Katjalle oikein ihanat terveiset täältä samaa tautia sairastavalta...sain paperit leikkauspöydälle...mut harkitsen, en kyllä mene ennenkuin on ihan pakko!:)
Tiedän minunkin täytyisi pysä poissa täältä, mut en ole niin viisas kuin sinä:)
tämä on kyllä mennyt veriin....no sen verran olen pysynyt etten ole mennyt kenenkään sivuja katsomaan, ainoastaan vastasellaiselle:) onhan sekin jo jotain. Paitsi nyt tein poikkeuksen, kun olet ollut mielessäni.

Mut kaikkea hyvää sinulle ja uskon sinun paranevan! Aivan varmasti!

Aurinkoisin terveisin Sirkka

Katja - Bag End kirjoitti...

@Sirkka: Meitä kohtalotovereita on näköjään enemmänkin, tosin minun vaivani ei onneksi vaadi leikkauspöytää... Ikävä kuulla että sinulla on niin paha tilanne. Mutta tsemppiä meille molemmille, eiks juu :-)