tiistai 21. lokakuuta 2008

Little by little

I have managed to stay clear from colds and flues so far, but it looks like my luck has ran out. First my boyfriend catched some kind of bug and then he kindly passed it on to me. So far only a sore throat, fingers crossed it does not get any worse than this.

As we are more or less stuck at home (and my boyfriend is feeling a bit better already) I asked him to drill few holes on our walls today. We still have loads of artwork and some mirrors that need hanging and I finally want to start sorting them out, little by little. Drilling went ok, although I got slightly worried at one point when I started to hear loud cursing... oh dear.

Our walls are brick and plaster, which makes them very tricky to drill. Occasionally we have had pretty big chunks of plaster falling out, but no disasters this time, phew. Things are not finished yet, so you have to wait for the pictures a little while still.

15 kommenttia:

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Aina yhtä kauniita tavaroita ja yksityiskohtia. Syysterveisin Krisse

mimosamamma kirjoitti...

Älä vaan tule sairaaksi, tai eihän sitä estääkään kunnolla voi jos flunssa on tullakseen. Ihanat kynttiläjutut, onkos tuo ylimmän kuvan seinälampetti se ikivanha, maan alta kaivettu silloin vuosia sitten, muistatko?

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos visiitistä & kommentista Krisse :-)

@Mimosamamma: Ainakaan vielä ei ole olo pahentunut, joten jospa tämä tästä. Juu, seinälampetti on just se maan alta kaivettu. Sopii tosi hyvin olohuoneen pienelle "nurkka" seinälle :-)

elina kirjoitti...

Kauniita kuvia olet taas laittanut.Ja täytyy yrittää ottaa selvää tekstistäkin, vaikka kielten opiskelu loppui yli kolmekymmentä vuotta sitten ja silloinkin taso oli heikko.
Kiitos vierailustasi ja kannustuksesta, ne ovat tärkeitä asioita kun on vaikeaa.
KIITOS!

mimosamamma kirjoitti...

Olen tänään kokenut kauhun hetkiä polvet vetelänä. Olin ihan varma että annoin Mimosalle omaa lääkettäni nesteenpoistopillerin asemasta. Ovat niin saman näköiset ja kokoiset purkit. Oma purkkini oli poikkeuksellisesti tiskipöydällä, Mimosan lääke kannellisessa astiassa sen vieressä ja en muista kummasta pillerin otin...koira on onneksi kunnossa ja pirteä vaikka hätäännyksissäni näin siinä päivällä vaikka mitä oireita. Todennäköisesti se sai omansa, mutta arvaas että tämän jälkeen purkit ovat kaukana toisistaan.

Katja - Bag End kirjoitti...

@Elina: Kiitos ja ole hyvä. Jossain vaiheessa meinaan laittaa postauksia myös suomeksi :-) Voimia vaikeisiin hetkiin toivottelen edelleen.

@Mimosamamma: Eiköhän se Mimma omat lääkkeensä saanut, mutta saitko sinä? ;-) Voihan siinä meinaan niinkin päin käydä.
Hitsi vieköön, luulin että selviän pelkällä kurkkukivulla tästä pöpöstä, mutta viime yönä lähti menemään hieman huonompaan suuntaan. Katsellaan.

mimosamamma kirjoitti...

Kyllä minä otin omani mutta joskus olen kyllä epäillyt, että olen ottanut vahingossa Mimman nesteenpoistolääkkeen....

Maya kirjoitti...

Täältähän löytyi ihastuttava blogi seurattavaksi. Kauniita kuvia kauniista kodista. On aina yhtä mielenkiintoista nähdä miten suomalaiset sisustavat ulkomailla ;) Olisin laittanut sinulle viestiä sähköpostiisi mutta en löytänyt osoitetta.

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Pikaisesti terveiset suomen kamaralta, poikkean oikein vielä ajatuksella lukemaan.
Ilona

Sirkka kirjoitti...

Voi hitsi kun minua naurattaaa...nää ihanat jutut täällä, en tiedä saisko, mut minkäs naurulles teet, ainakin olen rehellinen:) tuo Marja on niin mainio ja sinä myös, ihania olette..yleensä en lue toisten juttuja , anteeksi ,,eikun ihan totta ..niin tiedän saahan näitä lukea, mut kun olen tälläinen hosupekka et aina mukamas kiire johinkin , tai no ei aina osaan myös ollakkin ihan itekseenkin:)
No nyt asiaan siis kauneimpia öljylampuuja mtä olen koskaan nähnyt. Hurmaava.Kaikessa kauneudessaan.

Lepoisaa iltaa.

rosabeer kirjoitti...

I know the problem at our house there has to be much drilling the paintings, a mirror and a cupboard are still standing on the flour or laying under the bed.
Maybe this weekend ?????
Have a nice weekend greetings Marja.

olivieno kirjoitti...

Kauniita..ja uteliaisuus iski, mistä maan alta niitä on kaivettu?

Meillä on aina aikamoinen vääntö kun haluan jotain ruuvia tai koukkua seinään, sehän on ihan KAUHEETA kun seinään tulee reikä.

Kovasti on flunssaista väkeä joka puolella, omasta taudistani säikähtäneenä otin influenssarokotteen työpaikalla, eihän se flunssaa estä mutta kovemman taudin aika hyvin. Flunssan alkuoireisiin olen kuullut (vanhan) ohjeen: juo tosi paljon, vaikka vettä, ei sen tarvitse olla lämmintä, suuri nestemäärä huuhtoo pöpöt veks. Jaa-a sen toimivuudesta- kun on kurkku kipeä niin hankalaa sitä on juoda! Mutta joskus se on tuntunut auttavan!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitokset Mayalle & Ilonalle kommenteistanne :-)

@Sirkka: Oi kuule, meidän äidin jutuille saa nauraa ihan koska vaan. Ei pane pahakseen ja nauraa vain muiden mukana. Oma kirjoitustyylini on hieman töks töks sähketyylinen, mutta pahojen niska-hartiaseutujen ongelmien vuoksi yritän sanoa sanottavani lyhyesti. Kun en oikein saisi tällä masiinalla kovin paljoa naputella tai muuten vaivat eivät koskaan häviä. Siksi jää kommentointi muidenkin blogeissa niin vähiin...

Katja - Bag End kirjoitti...

Kävin tässä välissä hieman spraymaalaamassa...

@Marja: Tomorrow is suppose to be rainy, so then is your chance to do some DIY ;-)

@Olivieno: Heeh, tuo ylempi seinälampetti on se maan alta kaivettu :-) Osa vanhaa öljylamppua. Kurkkukipu on jo aika hyvin hellittänyt, mutta tosi paha nuha vaivaa hieman. Hiilihapollinen juoma toimii minusta aika hyvin kurkkukivun kanssa. Pelkkä vesi tuntuu yleensä aika ilkeältä...

mimosamamma kirjoitti...

Täällä kattopellit ryskäsivät yöllä niin voimalla että välillä pelotti. Kuulosti siltä kuin Hornetit olisivat lentäneet matalalla, kattoa hipoen... yöstä asti on satanut niin ettei ikkunoista näe kunnolla edes naapuritaloa...