tiistai 22. tammikuuta 2008

My Madonna

Well, one of my Madonnas. I find them wonderfully kitsch. I am also somewhat lucky, as one of our local antique shops is full of all kinds of Madonnas. I just need to pick the ones I like the most. Next on my shopping list is an all white Madonna... And I know just the right shop to go to ;-)

7 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Tässä Madonnassa on ihanat värit.Onko nuo painavia,meinaan että kulkisiko tuollainen tai pienempi versio matkalaukussa......:)

mimosamamma kirjoitti...

Siis korvaan kyllä ostamisesta aiheutuneet kulut:)

IcePuppet kirjoitti...

Kulkee varmasti ihan hyvin matkalaukussa, kunhan vain pakkaa hyvin vaatteiden sisaan. Menemme lauantaina kaupungille ja piipahdamme samalla ko. antiikkiliikkeessa katsomassa mita sielta loytyy.

Sophie kirjoitti...

What a lovely Madonna statue. I adore them, but they are quite difficult to find.

Krisukka kirjoitti...

Ihana madonna. Kehtaako edes toivoa että voisitko tuoda mullekin ensi kesänä tuollaisen. Hinta saisi olla noin max. 30 E tai vähemmän. Pienikin riittäisi..Jos vaan ei olisi haittaa kovasti kuljettaa sitä. Jos hankalaa ei haittaa.

Krisukka kirjoitti...

Jos matkalakkuun mahtuu ja jaksaa kantaa,,,, minulle kävisi kaikenlaiset "kulahtaneetkin" versiot. Eikä tarttis olla iso, pienikin riittäisi. Kun ovat niin ryökäleen ihania :-))

IcePuppet kirjoitti...

Teemme lauantaina visiitin ko. liikkeeseen ja katsotaan mita sielta loytyy :-)